Hotel h10 London Waterloo ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 16 889 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - větší hotel s elegantními pokoji

Výhody nabídky 2 - terasa s výhledem na město

Výhody nabídky 3 - možnost polopenze

Středisko - Londýn

Poloha - Hotel se nachází v samém srdci města, cca 1 km od Temže, na jejímž druhém břehu se rozprostírá čtvrť Westminster s parlamentem, Big Benem a dalšími zajímavostmi. Pro dopravu dále po městě doporučujeme využít metro, jehož nejbližší zastávku naleznete cca 6 minut chůze od hotelu.

Vybavení - 24hodinová recepce, restaurace, 2 bary (z toho jeden v 8. patře s terasou), fitness a wellness centrum, Wi-Fi (zdarma), klimatizace, parkoviště (za poplatek), trezor, úschovna zavazadel, směnárna.

Ubytování - Pokoje jsou moderního stylu, vybavené připojením k internetu a TV s plochou obrazovkou a filmy na přání. Součástí všech pokojů je také vlastní koupelna s vanou nebo sprchovým koutem.Pokoje typu deluxe jsou prostornější a mají kávovar Nespresso.

Strava - Bez stravy.Snídaně (časy určené hotelem).Polopenze (časy určené hotelem).

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* noclehy dle smlouvy o zájezdu* služby česky hovořícího delegáta na telefonu* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Na místě je splatná místní pobytová taxa. Hradí se hotově na hotelu při příjezdu. Její výše se může měnit v závislosti na aktuálních nařízeních. Cca 3 GBP / osoba / noc.

Mapa

Fotogalerie