Sherwood Dreams Resort *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 21 337 Kč

Popis

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 
Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.
Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.
Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 


Ubytování:

Umístění - Elegantní hotel se nachází v městečku Serik nedaleko známého letoviska Belek. Je obklopen exotickou vegetací a nachází se na pobřeží moře. Nachází se asi 40 km od letiště v Antalyi, asi 1 km do centra Bogazkentu, asi 9 km do centra Seriku a asi 5 km do centra Beleku. Přibližně 100 m od nejbližší autobusové zastávky. Nejbližší historické památky: Perge, Aspendos, Apollónův chrám v Side, kaňon Koprulu, Kaleici..

Pláž - Přímo před hotelem se nachází soukromá, dlouhá, písčito-oblázková pláž na pobřeží Středozemního moře. Lehátka, slunečníky, sprcha a osušky jsou k dispozici bez příplatku. V závislosti na povětrnostních podmínkách je od 1. května k dispozici také molo.

K dispozici pro hosty - Recepce, hlavní restaurace Marca, 3 restaurace a'la carte: Safran, Pomodoro, Marine (jednou týdně v jedné restauraci bez příplatku, nutná rezervace, otevřeno 19:00-21:00), snack restaurace Splash, Sherfood Streetfood a cukrárna. 4 bary: lobby bar Carisma , bar Wave, bar Sense a bar Lemon Flower. K dispozici je také kavárna Bridge. Bazén pro dospělé, dětský bazén, 2 bazény se skluzavkami (4 skluzavky pro dospělé, 3 pro děti) k dispozici hostům. Lehátka, sprchy a osušky k dispozici bez příplatku. Oddělená dětská vodní část a část s vířivkou v budově. Za příplatek: služby prádelny a hlídání dětí.

Internet - V pokojích a veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering - Ultra All Inclusive: v hlavní restauraci snídaně (7:00-11:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:00) a noční občerstvení (23:00-0:00). Občerstvení v restauraci Splash (12:00-16:00). Občerstvení a rychlé občerstvení v restauraci Street Sherfood (12:00-16:00). Cukrárna Gilbert (11:00-18:00) s výběrem sladkostí. Káva, čaj a nápoje k dispozici v kavárně Bridge (10:00-18:00). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje a některé importované nápoje k dispozici v lobby baru Carisma (7:00-23:30) a dalších barech ve vybraných časech. Některé dovážené nápoje, energetické nápoje a čerstvě vymačkané džusy za příplatek. Vybrané čerstvě vymačkané džusy u snídaně bez příplatku.

Sportovní a animační program - Hotel nabízí každodenní aktivity a večerní představení. Mezi aktivity, které jsou hostům k dispozici, patří ranní gymnastika, vodní gymnastika, step aerobik, vodní hry, stolní tenis, šipky, basketbal, plážový volejbal, boccia, živá hudba, animace, turecké lázně, sauna nebo fitness centrum. Objekt nabízí také tenisový kurt a tenisové vybavení (osvětlení kurtu za poplatek). Kromě toho jsou za příplatek k dispozici služby vodních sportů, kulečník, bowling, herní centrum, lázeňské centrum. Nabídka pro děti: miniklub (4-12 let), minidiskotéka, dětský bufet v hlavní restauraci, dětské hřiště v zahradě, lunapark..

Webové stránky - www.sherwoodhotels.com.tr

Místní kategorie - *****

Podle našeho názoru - Hotel je chválen pro svou polohu. Blízký přístup k mnoha okolním městům a zajímavostem, přesto se nachází v atmosférickém, klidném městečku. Nachází se na pobřeží se zajímavou nabídkou služeb. Tato poloha vám zajistí pohodové a krásné chvíle během vašeho výletu. Rozhodně doporučujeme těm, kteří se chtějí vrátit s množstvím vzpomínek na nezapomenutelnou dovolenou..

Mapa

Fotogalerie