Marbel Hotel ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 15 375 Kč

Popis

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem na stanovišti Rainbow Tours. Aktuální letový řád sledujte na: www.R.pl/rozklady

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování. Můžete využít také nabídku fakultativních výletů.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
Cestovní pas musí být platný min. 150 dní od data odletu z Turecka.
Hlavní turistická sezóna v Turecku obvykle trvá od 01.06. do 30.09.
Základní cena zahrnuje: leteckou dopravu, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí v hotelu, stravu dle zvoleného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje, které nejsou uvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky v hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu nebude možné platit fakultativní výlety bankovkami v této hodnotě. 


Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází v turistickém letovisku Kusadasi, asi 1,7 km od přístavu , v centru města, s širokou nabídkou barů, restaurací, diskoték a obchodů. Do starověkého města Efezu cca 15 km. Na letiště Bodrum cca 119 km.  

Pláž - Na veřejnou písečnou pláž cca 2 km. Na Zelenou pláž jezdí bezplatná kyvadlová doprava. Plážový servis je za příplatek cca 10 EUR/osoba/den.  

K dispozici pro hosty - Recepce, lobby, 2 restaurace včetně jedné se stoly na terase, 2 bary - v lobby a u bazénu. Dále bazén a brouzdaliště pro děti. Lehátka a slunečníky u bazénu k dispozici zdarma. Osušky na plavání jsou k dispozici za příplatek. Dále kadeřnictví a za příplatek: prádelna a lékař.

Internet - V celém hotelu včetně pokojů je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.  

Catering - All Inclusive: snídaně (07:30-10:00), oběd (12:30-14:00) a večeře (19:30-21:30) formou bufetu. Během dne je k dispozici občerstvení. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje (rakija, vodka, gin, vybrané likéry a domácí víno) k dispozici v barech během otevírací doby. Za příplatek: dovážené nealkoholické a alkoholické nápoje, turecká káva, čerstvě vymačkané džusy, zmrzlina.

Sportovní a animační program - Sportovní zařízení: tenisový kurt, kulečník, stolní tenis, posilovna. Dále zdarma: spa centrum, sauna, masáže.

Webové stránky - http://www.marbelhotel.com.tr

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Je ideálním hotelem pro méně náročné klienty a představuje vynikající základnu pro poznávání této části Turecka. Nachází se v centru turistického města Kusadasi, což z něj činí vynikající volbu pro ty, kteří chtějí poznat bohatý noční život letoviska.  

Mapa

Fotogalerie