Jasmin Beach ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 14 840 Kč

Popis

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem na stanovišti Rainbow Tours. Aktuální letový řád sledujte na: www.R.pl/rozklady

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování. Můžete využít také nabídku fakultativních výletů.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
Cestovní pas musí být platný min. 150 dní od data odletu z Turecka.
Hlavní turistická sezóna v Turecku obvykle trvá od 01.06. do 30.09.
Základní cena zahrnuje: leteckou dopravu, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí v hotelu, stravu dle zvoleného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje, které nejsou uvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky v hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu nebude možné platit fakultativní výlety bankovkami v této hodnotě. 


Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází ve městě Gumbet, cca 1 km od centra s širokou nabídkou zábavy (restaurace, bary, obchody, diskotéky), cca 3 km od centra Bodrumu a cca 35 km od letiště Bodrum-Milas.

Pláž - Písčitá a oblázková veřejná pláž je vzdálená přibližně 50 m od hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou k dispozici zdarma.

K dispozici pro hosty - 24hodinová recepce, směnárna, lobby, hlavní restaurace, restaurace a'la carte, 3 bary: bar u bazénu, panorama a lobby bar. 5 bazénů se sladkou vodou: jeden se skluzavkami otevřený 11:00-12:00 a 15:00-16:00 - pouze pro děti starší 10 let, 1 krytý bazén, 3 bazény s oddělenými brouzdališti pro děti. Osušky, lehátka a slunečníky u bazénů zdarma. Za poplatek: kadeřnictví, prádelna, minimarket 24 h, fotograf, lékař, směnárna, obchod se suvenýry, herna.

Internet - V lobby a u bazénu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering - All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Občerstvení podávané v hlavní restauraci (14:30-16:30), káva, čaj, zákusky (17:00-18:00). Možnost využít restauraci a'la carte (1× za pobyt, nutná rezervace) v době (19:30-21:30). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje (10:00-23:00). Za příplatek: importované nealkoholické a alkoholické nápoje, čerstvě vymačkané džusy, zmrzlina, turecká káva a místní nealkoholické a alkoholické nápoje podávané po 23:00..

Sportovní a animační program - V hotelu probíhají denní a večerní měkké animace. Dále: posilovna, turecké lázně, suchá a parní sauna, stolní tenis, kulečník, šipky. Za poplatek: procedury a masáže v lázeňském centru, centrum vodních sportů na pláži (vodní lyže, banán, ringo, vodní skútry, parasailing)..

Webové stránky - www.jasminbeach.com

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Příjemný, dobře udržovaný hotel se nachází v blízkosti pláže i zábavního centra Gumbetu. Doporučujeme pro ty, kteří dávají přednost aktivní dovolené a užívání si nočního života. Bohatá rekreační infrastruktura, včetně mnoha bazénů, zaručuje širokou nabídku aktivit v rámci hotelu.

Mapa

Fotogalerie