Hotel Stella Camyuva ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 15 749 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - zvýhodněná cena dítěte do 13 let

Výhody nabídky 2 - bazén se skluzavkou

Výhody nabídky 3 - pouze v Čedoku

Výhody nabídky 4 - blízko pláže s oddělenou hotelovou částí

Středisko - Kemer - Camyuva

Poloha - Hotel se nachází oblasti Camyuva, obchody a lékárna v těsné blízkosti hotelu, dále přibližně 7 km od centra Kemeru. Letiště v Antalyi 65 km. Autobusová zastávka přímo před hotelem.

Pláž - Oddělená část hotelové oblázkové (mix s hrubým pískem) pláže. Pláž je oceněná certifikátem Modrá vlajka. Nachází se cca 200 m od hotelu, přístup po místní komunikaci, slunečníky a lehátka zdarma, ručníky za poplatek.

Vybavení - Tříhvězdičkový hotel postaven v roce 2004, částečně zrekonstruován v roce 2022, 102 pokojů, 1 budova, 4 patra, výtah, lobby, recepce (24 hod.), restaurace - bufetová jídla, bar u bazénu, bazén se skluzavkou, brouzdaliště, slunečníky a lehátka u bazénů zdarma, ručníky za poplatek. Za příplatek WiFi (cca 2 EUR / den). Akceptované kreditní karty: Visa, Mastercard.

Ubytování - Standardní dvoulůžkové pokoje 22-24 m², možnost přistýlky pro dítě či dospělou osobu, klimatizace, koupelna (sprcha, wc, fén), TV, telefon, set na přípravu kávyčaje, WiFi (cca 2 EUR / den), trezor (cca 2 EUR / den), minibar (láhev vody zdarma při příjezdu), balkon (stůl a židle).

Strava - All inclusive zahrnuje snídaně formou bufetu (7:30-10:30), oběd formou bufetu (12:30-14:00) a večeře formou bufetu (19:00-21:00) v restauraci. Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje v baru u bazénu (10:30-22:30). Je vyžadováno nošení pásek all inclusive.

Sport a zábava - Fitness, aerobik, šipky, stolní tenis, hřiště pro děti, animace pro děti i dospělé, minidiskotéka, diskotéka, živá hudba (1x týdně), sauna. Za příplatek kulečníkový stůl, SPA centrum masáže, ošetření obličeje a těla.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků* transfery v cíli zájezdu* 7/10/11/14 noclehů* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu* služby delegáta* pojištění dle zák. 159/99 Sb.

Mapa

Fotogalerie