Hotel Sentido Kamelya Fulya *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 24 639 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - komplex 3 hotelů v jednom 

Výhody nabídky 2 - široká sportovní a kulturní nabídka

Výhody nabídky 3 - vhodné pro rodiny s dětmi

Výhody nabídky 4 - aquapark s tobogány a skluzavkami

Výhody nabídky 5 - zvýhodněná cena dítěte do 12 let

Středisko - Side

Poloha - Rozsáhlá prázdninová vesnička s prvotřídními službami s nádhernou zahradou tvoří vilky Kamelya K Club, hotel Fulya a hotel Selin. Hotelový komplex leží u pláže cca 8 km od historického centra Side a cca 55 km od letiště. Možnost nakupování na místním tržišti cca 500 m od hotelu. Klienti všech 3 hotelů mohou čerpat služby poskytované v areálu Kamelya Collection bez ohledu na část, ve které jsou ubytováni (stravovat se klienti musí ve svém hotelu).

Pláž - Krásná písčitá pláž se zlatavým, jemným pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází nejméně 200 m od hotelu (v rámci areálu). Lehátka, slunečníky a soušky na pláži zdarma. Plážový bar. Pavilony za poplatek.

Vybavení - Recepce (24 hod.), hlavní restaurace, 6 a la carte restaurací (turecká 1x za pobyt zdarma - nutná předchozí rezervace), několik barů, včetně bar u bazénu, lobby baru, plážového baru, WiFi v celém areálu zdarma, obchody, konferenční místnosti, k dispozici je 12 bazénů skládajících se z 5 venkovních a 2 vnitřních bazénů pro dospělé a 3 venkovních a 2 vnitřních dětských bazénů. Aquapark. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma. Za poplatek půjčení kol, kočárku, lékař, bowling, kadeřnictví, prádelna, minimarket. Akceptované kreditní karty Visa, Master Card.

Ubytování - Dvoulůžkové superior pokoje s výhledem do zahrady, s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC, fén), klimatizací, TV/sat, telefonem, setem na přípravu kávy a čaje, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji), trezorem (zdarma), balkonem nebo terasou. Za příplatek pokoje s bočním výhledem na moře.

Strava - Ultra all inclusive zahrnuje snídaně (07:00-10:30), oběd (12:30 - 14:30) a večeře (19:00 - 21:30) formou bufetu v hlavní restauraci, pozdní snídaně, časná snídaně (03:30 - 06:30),  zmrzlina, Coffee Lounge (10:30 - 18:00), snack, pozdní večeře, noční svačina (00:00 - 02:30), místní a vybrané importované alkoholické a nealkoholické nápoje (24 h) v časech a místech určených hotelem. 1x za pobyt večeře v á la carte restauraci (nutná rezervace).

Sport a zábava - Denní a večerní animační program pro děti i dospělé, živá hudba, disco, dětský klub - Chameleon nabízí služby každý den pro děti ve věku 4-12 let, Teen's klub pro děti ve věku 13 -17 let, stolní tenis, minigolf, plážový volejbal, Spa a wellness - sauna, jacuzzi, turecké lázně , parní lázeň, fitness, kino, fotbalové hřiště, basketbalové hřiště. Za poplatek masáže, kosmetické centrum, vodní sporty na pláži.

Informace - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků* transfery v cíli zájezdu* 7/10/11/14 noclehů* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu* služby delegáta* pojištění dle zák. 159/99 Sb.

Mapa

Fotogalerie