Hotel Oludeniz Beach Resort by z Hotels ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 11 369 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - pár metrů od pláže

Výhody nabídky 2 - fitness a wellness

Výhody nabídky 3 - Wi-Fi zdarma

Středisko - Fethiye

Poloha - Hotel je situovaný cca 12 kilometrů od centra města Fethiye. Nejbližší autobusová zastávka je cca 500 metrů od hotelu. Mezinárodní letiště Dalaman je od hotelu vzdálené cca 60 kilometrů. 

Pláž - Písčito-oblázková pláž se nachází cca 50 metrů od hotelu (slunečníky a lehátka zdarma).

Vybavení - Hotel má celkem 159 pokojů a svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí otevřenou 24 hodin denně, klimatizaci, hlavní restauraci, à la carte restauraci, bar, venkovní bazén s dětským bazénem (slunečníky a lehátka zdarma), bazénový bar, směnárnu, obchod, Wi-Fi zdarma. 

Ubytování - Dvoulůžkový pokoj Standard - s manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky. Pokoj je klimatizovaný a má vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout, fén), TV, telefon, minibar, trezor, set na přípravu kávy/čaje, Wi-Fi za poplatek. Dvoulůžkový pokoj Superior - Pokoj je prostornější než pokoj Standard, ostatní vybavení má stejné jako pokoj Standard. Dvoulůžkový pokoj Duplex - pokoj je mnohem prostornější než pokoj Standard, má navíc vlastní kuchyňský kout, ostatní vybavení má stejné.

Strava - All inclusive zahrnuje snídaně (07:00-09:00), pozdní snídaně (09:00-09:30), obědy (12:00-14:00) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci. Během dne jsou k dispozici různé snacky, zákusky, zmrzlina, káva, čaj a vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje.

Sport a zábava - Fitness; plážový volejbal; aerobik; stolní tenis; šipky; sauna; hamam; živá hudba; animační programy. Za poplatek tenisový kurt; masáže.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Využití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc.Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách.Na místě může být splatná místní pobytová taxa. Hradí se na hotelu při příjezdu a její výše se může měnit dle aktuálních nařízení místních autorit.

Mapa

Fotogalerie