Hotel Mirada del Monte ***+

Dejte vědět svým přátelům:

od 19 249 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - 6denní skipas v ceně

Výhody nabídky 2 - odbavení 1 páru lyží/snowboardu v ceně

Výhody nabídky 3 - v blízkosti vleků

Výhody nabídky 4 - široký výběr sjezdovek

Výhody nabídky 5 - elegantní a dobře udržovaný interiér

Výhody nabídky 6 - v hotelu nebo v blízkosti hotelu půjčovna lyžařského a snowboardového vybavení

Středisko - Kayseri - Erciyes

Poloha - Elegantní hotel se nachází cca 200 m od centra Erciyes, ve výšce cca 2200 metrů nad mořem. Nejbližší bary a obchody jsou vzdálené cca 200 m od hotelu. Od Letiště v Kayseri je hotel vzdálený pouze cca 30 km.

Vybavení - Vstupní hala, recepce, restaurace, lobby bar, úschovna lyžařského vybavení, bezdrátové připojení k internetu.

Ubytování - Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC, vysoušeč vlasů), bezdrátovým internetem, TV/sat., telefonem a minibarem. Dětská postýlka je možná na vyžádání.

Lyžování - Erciyesnadmořská výška: 2 100 m - 3 360 mNejmodernějším lyžařské středisko v Turecku nabízí sjezdové tratě až do výšky 3 360 m n. m. Přepravní kapacita je 26.750 lidí za hodinu. Nejlepší sněhové podmínky jsou od prosince do března.Skiareál nabízí 102 km sjezdovek, z toho 70 km je uměle zasněžovaných.K přepravě slouží 2 kabinkové lanovky, 11 sedačkových lanovek a 1 vlek.

Strava - Polopenze formou bufetu, galavečeře 31.12. v ceně.

Sport a zábava - Zdarma: transfer do ski centra, herna, diskotéka. Za poplatek: půjčovna lyžařského a snowboardového vybavení, úschovna lyžařského vybavení, prádelna.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdu * 6denní skipas* 7noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. 159/99 Sb.

Mapa

Fotogalerie