Hotel Megasaray Mount Erciyes *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 22 329 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - zcela nový hotel přímo u sjezdovky

Výhody nabídky 2 - 6denní skipas v ceně

Výhody nabídky 3 - odbavení 1 páru lyží/snowboardu v ceně

Výhody nabídky 4 - kvalitní služby za skvělou cenu

Výhody nabídky 5 - i pro náročnější klienty

Středisko - Kayseri - Erciyes

Poloha - Nově postavený hotel se nachází přímo u sjezdovky na okraji střediska Erciyes. Vzdálenost od letiště cca 30 km. Obchůdky, restaurace cca 300 m od hotelu. V těsné blízkosti občerstvení přímo u sjezdovky a lanovek.V těsné blízkosti hotelu nástupní stanice na lanovku Hisarcak Kapi.

Vybavení - Nově otevřený hotel v alpském stylu nabízí ubytování ve 108 pokojích, vstupní hala s recepcí, lobby, hlavní restaurace, a la carte restaurace steak house (za poplatek), bar, vnitřní a venkovní bazén, wellness, sauna, úschovna lyží, WiFi, dětská herna/miniclub.

Ubytování - Moderně zařízené pokoje, koupelna, WC, vysoušeč vlasů, SAT/TV, telefon, trezor. Možnost až 2 přistýlek pro děti.

Lyžování - Erciyesnadmořská výška: 2 088 m - 3 360 mNejmodernějším lyžařské středisko v Turecku nabízí sjezdové tratě až do výšky 3 360 m n. m. Přepravní kapacita je 26.750 lidí za hodinu. Nejlepší sněhové podmínky jsou od prosince do března. Skiareál nabízí 102 km tratí, z toho 55 km upravovaných/zasněžovaných (cca 20 km modré sjezdovky, 23 km červené, 12,3 km černé). K přepravě slouží 2 kabinkové lanovky, 11 sedačkových lanovek a 1 vlek.  Ve středisku je několik půjčoven kompletního lyžařského vybavení za velmi příznivé ceny /set od 200 tur.lir/den/. Povinné jsou lyžařské helmy.

Strava - Polopenze (snídaně a večeře, bez nápojů), za příplatek možnost polopenze plus: 2 nápoje k večeři. V ceně silvestrovská galavečeře 31.12.

Sport a zábava - Masáže za poplatek, půjčovna lyžařského vybavení za poplatek.

Mapa

Fotogalerie