Hotel Marti la Perla ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 12 359 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - přímo u soukromé pláže

Výhody nabídky 2 - hotel s konceptem All Inclusive

Výhody nabídky 3 - bar u bazénu

Výhody nabídky 4 - hotel od 16 let

Středisko - Icmeler, Marmaris

Poloha - Hotel Marti La Perla se nachází na kraji městečka Icmeler, poblíž města Marmaris. Kolem hotelu proudí půvabná řeka, která se vylévá v tamnější zátoce. Městečko Icmeler je uníkátní tím, že se v něm setkává Egejské a Středozemní moře, což vytváří unikátní scenérie. Letiště DLM je vzdáleno zhruba 105 km.

Pláž - Hotel se nachází přímo u své písčité pláže, kdy návštěvníci pouze projdou menší malebnou hotelovou zahrádkou. lehátka a slunečníky jsou zde zdarma.

Vybavení - Nedávno zrenovovaný v roce 2014, tento plážový hotel nabízí 197 pokojů. Hosté mají k dispozici 24hodinovou recepcí, lobby, klimatizaci, kadeřnictví, mini market a několik dalších obchodů. Pro stravování je zde snack bar a celkem tři bary, kde si můžete vychutnat příjemné posezení. WiFi je k dispozici zdarma. Pokojová služba, prádelna/žehlení a lékařská služba jsou k dispozici za poplatek. V hotelovém venkovním areálu najdete bazén obklopený malou zahradou, kde si můžete užít klidnou atmosféru. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici zdarma, a osvěžující nápoje si můžete vychutnat přímo u bazénového baru.

Ubytování - Standardní pokoj dvojlůžkový: S balkonem, individuálně nastavitelným vytápěním, rychlovarnou konvicí (zdarma), minibarem (v případě potřeby za poplatek), trezorem (zdarma) a plochou satelitní TV, stejně jako individuálně nastavitelnou klimatizací. Velikost pokoje je 27 m ².Deluxe Suite:   S moderním nábytkem, menším posezením s křeslem a gaučem, balkonem, individuálně nastavitelným vytápěním, županem, rychlovarnou konvicí (zdarma), minibarem (v případě potřeby za poplatek), trezorem (zdarma) a plochou satelitní TV, stejně jako individuálně nastavitelnou klimatizací. Velikost pokoje je 43 m ².

Strava - Snídaně (od 07:30 do 10:00) formou bufetu. All inclusive zahrnuje snídani, oběd a večeři. Snídaně, obědy a večeře jsou podávány pouze ve vybraných restauracích nebo barech. V určitých časech jsou k dispozici voda, nealkoholické nápoje, káva a čaj, pivo, víno a místní alkoholické nápoje. Dorty a pečivo jsou podávány od 16:00 do 16:30.

Sport a zábava - Tenis (zdarma), kulečník (za poplatek), šipky (za poplatek), stolní tenis (zdarma), fitness a aerobik. K dispozici je mnoho vodních sportů, včetně parasailingu, windsurfingu a vodního lyžování. Ve večerních hodinách se pořádají zábavné aktivity a představení animačního týmu. Můžete také využít posilovnu, relaxovat v turecké lázni a dopřát si uklidňující masáž (za poplatek).

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Mapa

Fotogalerie