Hotel Emelda sun Club *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 11 529 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - dlouhá písčitá pláž přímo u hotelu

Výhody nabídky 2 - bohatá nabídka zábavy pro děti

Výhody nabídky 3 - krásná zahrada

Středisko - Kemer - Camyuva

Poloha - Hotel se nachází v oblasti Kemer - Camyuva. Do centra letoviska Kemer je to cca 5 km, kde naleznete mnoho nákupních a zábavných příležitostí. Letiště v Antalyi je vzdáleno cca 65 km.

Pláž - Oblázkovo-písčitá pláže přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma, cabaña za poplatek; osušky za depozit. Vstup přímo nebo z mola.

Vybavení - 450 pokojů, recepce otevřená 24 hodin denně (přihlášení je možné od 14:00 hodin, odhlášení do 11:00 hodin), lobby s barem, klimatizace, obchod, kadeřnictví, 4 restaurace a 4 bary.

Ubytování - Pokoj standard pro 2 osoby má cca 23 m² a je vybaven TV, klimatizací, trezorem, minibarem (za poplatek); vlastní příslušenství (WC, vana nebo sprchový kout, vysoušeč vlasů).Lze rezervovat v levnější variantě economy (pro dvě osoby).Rodinný pokoj standard se 2 ložnicemi má stejné vybavení jako pokoj standard, je prostornější (cca 27 m²), máhlavní místnost s manželskou postelí pro rodiče a částečně oddělenou druhou místnost s jednolůžkem a případně postýlkou/přistýlkou pro druhé dítě.

Nabídka programů - Animační programy dle nabídky hotelu (například denní animační aktivity pro děti, večerní show, živá hudba a podobně).

Strava - All inclusive plus - snídaně, obědy, večeře, občerstvení v průběhu dne, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby v časech a místech určených hotelem. Přesný rozpis obdrží klienti při check-inu v hotelu.

Sport a zábava - 4 bazény, z toho 2 bazény pro děti se skluzavkami. Lehátka a slunečníky u bazénů zdarma.Fitness. Spa (zdarma sauna, za poplatek masáže).

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Využití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc.Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách.Na místě může být splatná místní pobytová taxa. Hradí se na hotelu při příjezdu a její výše se může měnit dle aktuálních nařízení místních autorit.

Mapa

Fotogalerie