Hotel Aska Lara *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 8 479 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - skvělá poloha hotelu

Výhody nabídky 2 - sportovní vyžití

Výhody nabídky 3 - vhodné pro rodiny s dětmi

Výhody nabídky 4 - Wi-Fi zdarma

Středisko - Lara

Poloha - Hotel je situovaný cca 15 km od centra města Antalya. Mezinárodní letiště v Antalyi (AYT) je vzdáleno cca 18 km od hotelu.

Pláž - Hotelová privátní písčito-oblázková pláž se nachází cca 500 metrů od hotelu. Hotel je s pláží propojen bezplatnou, pravidelnou kyvadlovou dopravou (každých 15 minut). Na pláži jsou pro hosty slunečníky a lehátka zdarma.

Vybavení - Pětihvězdičkový hotel Aska Lara má celkem 545 pokojů různých typů. V hotelu se nachází vstupní hala, recepce otevřená 24 hodin denně, restaurace, bar, klimatizace, venkovní bazén s dětský bazénem (slunečníky a lehátka zdarma), bazénový bar, kino, směnárna, obchod, výtah, Wi-Fi zdarma.

Ubytování - Dvoulůžkový pokoj Standard - manželská postel nebo 2 oddělená lůžka. Pokoj je klimatizovaný a má vlastní sociální zařízení (WC, sprcha nebo vana, toaletní potřeby, fén), TV, telefon, pohovka, set na přípravu kávy/čaje, minibar, Wi-Fi zdarma. Pokoj má balkon.  Třílůžkový pokoj Standard - manželská postel nebo 2 oddělená lůžka, s přistýlkou. Pokoj je prostornější než Dvoulůžkový pokoj Standard. Ostatní vybavení má stejné jako Dvoulůžkový pokoj Standard.  Rodinný pokoj - až pro 4 osoby. Pokoj je prostornější než pokoj Standard. Ostatní vybavení má stejné jako pokoj Standard.

Strava - Program all inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů. K dispozici je také odpolední snack (12:30-16:00), půlnoční snack (00:30-02:00) a vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje, pivo, víno, čaj, káva (08:30-00:00).

Sport a zábava - Fitness; tenis; stolní tenis; aerobik; plážový volejbal; basketball; sauna; dětský koutek; animační programy pro děti i dospělé; živá hudba. Za poplatek SPA centrum; vířivka; masáže.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * transfery v destinaci * počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu * 24/7 služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Využití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc. Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách. Na místě může být splatná místní pobytová taxa. Hradí se na hotelu při příjezdu a její výše se může měnit dle aktuálních nařízení místních autorit.

Mapa

Fotogalerie