Grand Yazici Club Turban ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 21 028 Kč

Popis

Den 1
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem letadla u stanoviště Rainbow Tours. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování. Můžete využít také nabídku fakultativních výletů.

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
Základní cena zahrnuje: leteckou dopravu, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí v hotelu, stravu dle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).


Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje, které nejsou uvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní výdaje.


Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

 
Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

 
Hlavní turistická sezóna v Turecku obvykle trvá od 01.06. do 30.09.


Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází v krásném prostředí středomořského borovicového lesa v jedné z azurových zátok Egejského moře. Přibližně. 3 km od Icmeleru a cca 5 km od zábavního Marmarisu s širokou nabídkou restaurací, barů a klubů. Přibližně 90 km od letiště Dalaman..

Pláž - Písčitá soukromá pláž oddělená od hotelu pobřežní promenádou spojující Marmaris a Icmeler. Ručníky, lehátka, matrace a slunečníky na pláži zdarma.

K dispozici pro hosty - Recepce 24 hodin, směnárna, lobby, hlavní restaurace, 5 restaurací a'la carte: asijská, turecká a italská  (jednou za pobyt zdarma), Steak House, rybí (za poplatek na místě), 6 barů včetně baru u bazénu a baru na pláži. 3 bazény včetně bazénu se skluzavkami (v určitých hodinách), relaxační bazén (pouze pro osoby starší 16 let), brouzdaliště pro děti. Lehátka, matrace, slunečníky a osušky u bazénů zdarma..

Internet - V celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering - Ultra All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), oběd (12:30-14:00), večeře (18:30-21:00) podávané formou bufetu. Občerstvení během dne (14:00-16:00), noční občerstvení (23:00-06:00). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje a některé importované lihoviny 24 h ve vybraném baru, v ostatních barech v otevírací době. Za příplatek: další dovážené nealkoholické a alkoholické nápoje, turecká káva a čerstvě vymačkané džusy..

Sportovní a animační program - Hotel nabízí rozsáhlý animační program během dne a živou hudbu a představení ve večerních hodinách. Dále: hry a aktivity u bazénu, aqua aerobik, plážový volejbal, tenisový kurt (osvětlení placené), minifotbal, minibasketbal, minigolf, stolní tenis, boccia, šipky, šlapadla. Za poplatek: lázeňské centrum, vodní sporty na pláži, kulečník. Pro děti: miniklub, dětské hřiště..

Webové stránky - www.grandyazicihotels.com

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Největší výhodou hotelu je bezpochyby jeho vynikající poloha na rozlehlé zelené ploše přímo u pláže a v pěší vzdálenosti od centra města. Klubová prázdninová atmosféra a bohatý animační program pro děti i dospělé jsou zárukou vydařené rodinné dovolené.

Mapa

Fotogalerie