Emre and Emre Beach Hotel ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 11 379 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - 50m od soukromé pláže hotelu

Výhody nabídky 2 - bohatý all inclusive

Výhody nabídky 3 - bazény a wellness

Výhody nabídky 4 - 2-3km od kulturního centra města Marmaris

Výhody nabídky 5 - večerní program

Středisko - Marmaris

Poloha - Hotely Emre Hotel a Emre Beach Hotel jsou dva sousední hotely v Marmarisu, krásném městě na jižním Egejském pobřeží, 3 km od centra města a 100 km od letiště Dalaman. Kousek od centra se nachází i hrad Marmaris a marmarská marina.

Pláž - Soukromá pláž hotelu se nachází zhruba 50m. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky zdarma. Součastí je plážový bar a občerstvení.

Vybavení - Emre Hotel a Emre Beach Hotel jsou dvě sousedící zařízení v Marmarisu. Hosté zde mohou využít nepřetržitou recepci, lobby, výtah, klimatizaci, obchod a směnárnu. WiFi je k dispozici za poplatek. Pokojová služba, prádelna, žehlení a lékařské služby jsou k dispozici za poplatek. V hotelu najdete venkovní bazén s dětským bazénem. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k dispozici zdarma. Osvěžující nápoje si můžete vychutnat u bazénového baru.

Ubytování - Standardní pokoj:S centrálně řízeným topením, minibarem (k dispozici za poplatek), trezorem (za poplatek) a plochou obrazovkou TV se satelitním příjmem. Klimatizace je řízena centrálně. U některých variant standardního pokoje možnost 3 dospělých osob.Suite:centrálně řízeným topením, minibarem (k dispozici za poplatek), trezorem (za poplatek) a plochou obrazovkou TV se satelitním příjmem. Klimatizace je řízena centrálně. 2 propojené pokoje, veranda s lehátky, připojení Wifi zdarma.

Strava - All inclusive: snídaně, oběd a večeře. Snídaně, oběd a večeře pouze v některých restauracích nebo barech. Voda k dispozici v určitých hodinách. Nealkoholické nápoje (10:00 - 00:00), káva a čaj (10:00 - 00:00), koláče a pečivo (12:00 - 18:00), malé svačiny (15:00 - 16:00), pivo (10:00 - 00:00), víno (10:00 - 00:00), místní alkoholické nápoje (10:00 - 00:00) a noční svačiny (23:30 - 00:00).

Sport a zábava - Stolní tenis (za poplatek) a fitness centrum. Hamam je zdarma. Za poplatek je k dispozici také wellness centrum, vířivka, parní lázeň a masáže. Sauna je k dispozici (případně za poplatek). Hlídání dětí: babysitting (za poplatek).

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Mapa

Fotogalerie