Club Turan Prince World *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 21 790 Kč

Popis

Hotelový komplex skládající se z několika budov umístěných v krásné zahradě leží přímo u soukromé písečně-oblázkové pláže (plážový servis zdarma) a od letoviska Side je vzdálen asi 15 km. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení, několik barů včetně plážového, hlavní restaurace, 3 a la carte restaurace (nutná rezervace), disco, kavárna, bazén, relaxační bazén, dětský bazén, akvapark se 14 skluzavkami, lunapark, vnitřní bazén, turecké lázně, sauna a široká nabídka sportovních aktivit (tenis, stolní tenis, minigolf, fitness, šipky, volejbal, vodní polo). Hotel pořádá animační programy, pro děti je k dispozici miniklub. Součástí areálu je také kosmetický salon, kadeřnictví nebo nákupní arkáda. Hotel s bohatým vyžitím a kvalitním servisem doporučujeme i pro náročnější klientelu.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (POKOJ 2+1 CLUB) v budovách umístěných v zahradě (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, minibar, TV/SAT, sejf, set na přípravu kávy a čaje, fén, koupelna a balkon nebo terasa.

Dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlky (POKOJ 2+2 CLUB) v budovách umístěných v zahradě (max. obsazenost 2 dospělé osoby a 2 děti 2-12 let), klimatizace, minibar, TV/SAT, sejf, set na přípravu kávy a čaje, fén, koupelna a balkon nebo terasa.

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (POKOJ 2+1 HLAVNÍ BUDOVA) v hlavní budově (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace, minibar, TV/SAT, sejf, set na přípravu kávy a čaje, fén, koupelna a balkon nebo terasa.

Dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlky (POKOJ 2+2 HLAVNÍ BUDOVA) v hlavní budově (max. obsazenost 2 dospělé osoby a 2 děti 2-12 let), klimatizace, minibar, TV/SAT, sejf, set na přípravu kávy a čaje, fén, koupelna a balkon nebo terasa.

Stravování

All inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Během dne občerstvení, zmrzlina, káva, čaj, zákusky a noční bufet. Neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby (10.00-00.30), nealkoholické nápoje, pivo a víno 24 hodin denně.


Mapa

Fotogalerie