Club & Hotel Letoonia *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 23 551 Kč

Popis

Den 1
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem letadla u stanoviště Rainbow Tours. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování. Můžete využít také nabídku fakultativních výletů.

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
Základní cena zahrnuje: leteckou dopravu, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí v hotelu, stravu dle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).


Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje, které nejsou uvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní výdaje.


Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 

 
Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.

 
Hlavní turistická sezóna v Turecku obvykle trvá od 01.06. do 30.09.


Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází na malém poloostrově v rozlehlé oblasti uprostřed krásné středomořské vegetace. Přibližně. 4 km od centra Fethiye s mnoha obchody, bary a restauracemi (možnost přepravy vodním taxi z hotelu do Fethiye za příplatek cca 100 TL/5 EUR) a cca 20 km od turistického města Oludeniz. Na letiště Dalaman je to cca 60 km.

Pláž - Hotel se nachází přímo na písčito-oblázkové pláži s molem. Hotel nabízí lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

K dispozici pro hosty - Hodinová recepce, lobby, konferenční místnost, hlavní restaurace Moonlight, 3 restaurace a'la carte (dálnovýchodní, rybí a italská kuchyně; nutná rezervace předem, příplatek cca 20 EUR/osoba/večeře), 11 barů včetně plážového baru, lobby baru. Dále: hotelový bar, restaurace, restaurace, restaurace, restaurace, restaurace, restaurace, restaurace, restaurace, restaurace, restaurace, restaurace: 3 venkovní bazény s oddělenou dětskou částí, krytý bazén. Za poplatek: kadeřnictví, lékařská péče, fotograf, půjčovna aut, obchody se suvenýry, klenotnictví, prádelna..

Internet - Ve veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering - Ultra All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), oběd (12:30-14:30), večeře (19:30-21:30), pozdní večeře (21:30-00:00), noční občerstvení (00:00-07:00), široký výběr občerstvení během dne včetně zmrzliny, kávy, sladkostí, rychlé občerstvení v restauracích s občerstvením (11:00-23:00). Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje k dispozici 24 hodin denně. Vybrané dovážené alkoholické a lahvové nápoje za příplatek.

Sportovní a animační program - V hotelu probíhá rozsáhlý animační program pro děti i dospělé. Dále: sauna, turecké lázně, posilovna, aerobik, hodiny strečinku, jóga, lukostřelba, vodní gymnastika, vodní pólo, windsurfing, basketbal, volejbal, badminton, šipky, petanque, minigolf, stolní tenis, box, kanoistika a šlapadla. Pro děti: miniklub pro děti od 4 do 17 let, minidiskotéka. Za příplatek: motorizované vodní sporty, masáže a kosmetické procedury v lázeňském centru.

Webové stránky - www.letoonia.com

Místní kategorie - *****

Podle našeho názoru - Hotel má malebnou polohu a je obklopen svěží zahradou. Bohatá sportovní nabídka uspokojí každého milovníka aktivního odpočinku v přírodě. Doporučujeme rodinám s dětmi díky bohatému animačnímu programu, ale i těm, kteří si chtějí odpočinout od každodenních povinností. Je to ideální místo pro blaženou dovolenou!

Umiestnenie - Hotel sa nachádza na malom polostrove v rozľahlej oblasti uprostred nádhernej stredomorskej vegetácie. Približne. 4 km od centra města Fethiye s množstvom obchodov, barov a reštaurácií (z hotelu je možné jet vodním taxíkem do Fethiye za príplatok cca 100 TL/5 EUR) a cca 20 km od turistického města Oludeniz. Na letisko Dalaman je to přibližně 60 km.

Webová lokalita - www.letoonia.com

Športový a animačný program - V hotelu prebieha rozsáhly animačný program pre deti aj dospelých. Dále: sauna, turecké kúpele, posilňovňa, aerobik, strečing hodiny, jóga, lukostreľba, vodná gymnastika, vodné pólo, windsurfing, basketbal, volejbal, bedminton, šípky, boules, minigolf, stolný tenis, box, kanoistika a vodné bicykle. Pre deti: miniklub pro deti od 4 do 17 letskov, minidiskotéka. Za príplatok: motorizované vodní sporty, masáže a kozmetické procedury v kúpeľnom centre.

Stravovanie - Ultra All Inclusive: raňajky (07:00-10:00), neskoré raňajky (10:00-11:00), obed (12:30-14:30), večera (19:30-21:30), neskorá večera (21:30-00:00), nočné občerstvenie (00:30-00:00):00-07:00), široký výběr občerstvenia počas dňa vrátane zmrzliny, kávy, sladkostí, rýchle občerstvenie v reštauráciách s občerstvením (11:00-23:00). Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje k dispozici 24 hodin denně. Vybrané importované alkoholické a lahvové nápoje k dispozici za příplatek.

Miestna kategória - *****

K dispozícii pre hostí - Hodinová recepce, vstupní hala, konferenční centrum, hlavní restaurace Moonlight, 3 restaurace a'la carte (jídla z theĎalekého východu, ryby a italská kuchyně; nutná rezervace předem, příplatok cca 20 EUR/osoba/večera), 11 barov včetně: plážového baru, lobby baru. Také: 3 vnější bazény s oddělenou detskou částí, vnitřní bazén. Za poplatok: kaderníctvo, lekárska starostlivosť, fotograf, požičovňa áut, obchody so suvenírmi, klenotníctvo, práčovňa..

Mapa

Fotogalerie