Annabella Park Hotel ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 12 266 Kč

Popis

Základní cena zahrnuje: dopravu letadlem, letištní taxy, transfery letiště-hotel-letiště, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle vybraného ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu a nápoje neuvedené v popisu jednotlivých hotelů, ostatní osobní náklady.

 

Upozornění! Od 26.4.2019 přestaly platit v Turecku bankovky o nominální hodnotě 500 EUR. Z tohoto důvodu mějte prosím na paměti, že touto bankovkou nebude možné zaplatit delegátovi fakultativní výlety. 
Cestovní pas musí být platný min. 150 dní po návratu z Turecka.
Hlavní sezóna v Turecku trvá přibližně od začátku června do konce září.
Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte zde: r.pl/rozklady 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a fakultativní výlety.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 

Upozornění: Vzhledem k politice některých hotelů v Turecku nemusí být možné ubytování pouze pro muže (v jednolůžkových, dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojích).

 


Ubytování:

Umístění - Hotel je obklopen udržovanou zahradou s pohořím Taurus v pozadí na jedné straně a výhledem na Středozemní moře na straně druhé. Nachází se v těsné blízkosti centra Avsallaru, asi 2 km od města Avsallar, asi 25 km od města Alanya, asi 30 km od historického města Side a asi 110 km od letiště Antalya.

Pláž - Hotel se nachází přibližně 300 m od veřejné písečné pláže Incekum (přechod od hotelu podzemním chodníkem). Hosté mohou využít také soukromou pláž sesterského hotelu Annabella Diamond, vzdáleného přibližně 800 m, kde je k dispozici bezplatný plážový servis.

K dispozici pro hosty - Recepce, prostorná vstupní hala, hlavní restaurace s tureckou a mezinárodní kuchyní, 2 bary: v hale a u bazénu a bazén nepravidelného tvaru s lehátky a slunečníky zdarma. Kromě toho v hotelu Annabella Diamond: 2 restaurace a'la carte s mořskými plody a italskou kuchyní (po předchozí rezervaci lze využít jednou za pobyt zdarma), 2 bary: na pláži a snack bar, bazén se 3 skluzavkami a plážovým servisem zdarma, dětské brouzdaliště a krytý bazén. Za příplatek: kadeřník, fotograf, prádelna, půjčovna aut a obchod se smíšeným zbožím.

Internet - Ve společných prostorách a na pokojích je k dispozici Wi-Fi připojení k internetu za příplatek přibližně 1 EUR za den..

Catering - All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-10:30), oběd (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) formou bohatého bufetu v hlavní restauraci, noční polévka (23:00-00:00). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v lobby baru (10:00-00:00). V hotelu Annabella Diamond navíc: občerstvení (12:00-16:00), sladkosti a zmrzlina (11:00-15:00) ve Snack baru a místní alkoholické a nealkoholické nápoje v plážovém baru (10:00-00:00).

Sportovní a animační program - Hotel nenabízí animační program. Hosté mohou využít animační program v hotelu Annabella Diamond, který zahrnuje: živá vystoupení, tematické večery, plážové párty a lekce aerobiku. Dále: posilovnu (pro osoby starší 16 let), suchou a parní saunu, turecké lázně, bocciu, šipky, stolní tenis a pro děti dětské hřiště a miniklub. Za příplatek: masáže a procedury v lázeňském centru.

Webové stránky - www.annabellahotels.com

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Velkou předností hotelu je jeho poloha v těsné blízkosti centra obce Avsallar. Je ideální pro méně náročné hosty. Nespornou výhodou je příjemná obsluha a dobrá kuchyně. Výborná nabídka pro ty, kteří chtějí spojit dovolenou s poznáváním okolí na vlastní pěst.

Mapa

Fotogalerie