Hotel Khaolak Oriental Resort ****

od 37 990 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - novinka

Výhody nabídky 2 - pouze pro dospělé osoby (12+)

Výhody nabídky 3 - možnost pokoje s přístupem do bazénu

Výhody nabídky 4 - vhodné pro páry

Středisko - Khao Lak

Poloha - Tento hotel se nachází ve středisku Khao Lak.- letiště Krabi cca 140 km- letiště Phuket cca 76 km

Pláž - Veřejná písčitá pláž Nang Thong se nachází cca 270 m od hotelu. - pozvolný vstup do moře

Vybavení - Hotel disponuje cca 46 pokoji dekorovanými do orientálního stylu.24 h recepce, směnárna, WiFi (zdarma), orientální restaurace, bar Coconut, bazénZa poplatek: prádelna

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje Deluxe s výhledem na bazén (cca 32 m²) mají vlastní příslušenství (WC, koupelna, fén), klimatizaci, TV, telefon, WiFi (zdarma), příslušenství na přípravu kávy/čaje, trezor.Za poplatek: minibarZa příplatek jsou k dispozici:- dvoulůžkové pokoje Deluxe s přístupem do bazénu ( (cca 32 m²), v přízemí.

Strava - Snídaně.Za příplatek je k dispozici polopenze, plná penze či all inclusive.Program all inclusive zahrnuje:- snídaně- obědy (3chodové set nebo a la carte menu NEBO bufet - záleží na obsazenosti, 12:00 - 14:00)- večeřu (3chodové set nebo a la carte menu NEBO bufet - záleží na obsazenosti, 19:00 - 22:00)- alkoholické a nealkoholické nápoje

Sport a zábava - Posilovna Za poplatek: SPA v sesterském hotelu Khaolak Bhandari (masáže, aromaterapie, sauna atd.)

Cena zahrnuje - * leteckou přepravu v turistické třídě včetně tax a příplatků* transfery v cíli zájezdu* počet noclehů dle smlouvy o zájezdu* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu* služby česky mluvícího delegáta* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Při ubytování je požadována záloha (v hotovosti nebo zablokováním na kreditní kartě) cca 3000 THB /pokoj/pobyt.Platnost cestovního pasu musí být minimálně 6 měsíců po návratu.

Fotogalerie