Hotel Graceland Khaolak Beach Resort *****

od 32 990 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - romantická dovolená

Výhody nabídky 2 - prostorné a stylové pokoje

Výhody nabídky 3 - bohatá nabídka sportovních aktivit

Výhody nabídky 4 - krásná pláž

Středisko - Khao Lak

Poloha - Stylový hotel se zajímavým designem tvoří 14 čtyřpatrových budov, je obklopen palmovou zahradou a leží ve vzdálenosti cca 157 km od letiště Krabi, cca 15 km od střediska Khao Lak, cca 800 m od od místních restaurací a barů. * 2x denně hotelový bus do centra Khao Lak (nutná rezervace)

Pláž - Písčitá pláž Pak Weep s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu; lehátka, slunečníky a osušky bezprostředně u areálu hotelu zdarma.

Vybavení - Vstupní hala, recepce, směnárna, výtahy, hlavní restaurace, 2 à la carte restaurace (za poplatek), několik barů, minimarket, konferenční sál, W-iFi zdarma; za poplatek internetový koutek, půjčovna kol; 10 bazénů včetně bazénu pro děti; slunečníky, lehátka a osušky zdarma.

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje Deluxe (45 m²) s možností přistýlky mají vlastní příslušenství (koupelna, vysoušeč vlasů, župan, WC), klimatizaci, SAT/TV, telefon, Wi-Fi, trezor, varnou konvici, župan, balkon s výhledem na bazén nebo do okolí; za poplatek: minibar.Za příplatek jsou k dispozici:* dvoulůžkové pokoje Deluxe s přímým vstupem do bazénu (45 m²)* dvoulůžkové pokoje Suite s výhledem na bazén (91 m², možnost až dvou přistýlek)

Strava - All inclusive zahrnuje snídaně (6:30-10:30; snídaně light 10:30-12:00), obědy (12:00-15:00) a večeře (18:00-22:30) formou bufetu (možnost též à la carte ZA POPLATEK), ovoce a zákusky (15:00-18:00), nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10:30-22:30) v hotelem určených časech a místech.

Sport a zábava - Tenisové kurty (osvětlení za poplatek), stolní tenis, plážový volejbal a fotbal, posilovna, dětské hřiště, miniclub (3-12 let), animační programy pro děti a dospělé (některé aktivity za poplatek) Za poplatek: vodní sporty na pláži, squash, bowling, lekce thajského boxu, Spa centrum - masáže.

Cena zahrnuje - * leteckou přepravu v turistické třídě  včetně tax a příplatků* transfery v cíli zájezdu* ubytování* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu* služby česky mluvícího delegáta* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Při ubytování je požadována záloha (v hotovosti nebo zablokováním na kreditní kartě) cca 500 USD/pokoj/pobyt // 300 EUR/pokoj/pobyt // 2000 THB/pokoj/noc.Platnost cestovního pasu musí být minimálně 6 měsíců po návratu.

Fotogalerie