Hotel Nest Style Beach Hotel Zanzibar ****

od 21 990 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Novinka

Výhody nabídky 2 - Písčitá pláž s pozvolným vstupem přímo u hotelu 

Výhody nabídky 3 - Vhodné pro rodiny s dětmi 

Výhody nabídky 4 - Moderní hotel 

Středisko - Makunduchi

Poloha - Luxusní hotelový rezort se nachází na východním pobřeží ostrova v oblasti Makunduchi. Mezinárodní letiště Zanzibar je od hotelu vzdáleno cca 65 km.

Pláž - Písčitá pláž s bílým jemným pískem se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení - Lobby, recepce, bar, bar u bazénu, restaurace, terasa na slunění, bazén, bazén pro děti. parkoviště. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu zdarma.

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje s výhledem do zahrady a s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC, fén), klimatizací, minichladničkou, telefonem, TV, trezorem (za poplatek). Za příplatek jsou k dispozici pokoje superior. Pokoje mají terasu nebo balkon.

Strava - All inclusive zahrnuje snídaně (07:30 - 10:30), obědy (12:30 - 15:00) a večeře (19:00 - 21:30) formou bufetu. Lehké občerstvení a snack během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v časech a místech určených hotelem (10:00 - 22:00).

Sport a zábava - Stolní hry, plážový volejbal; za poplatek masáže, SPA, vodní sporty na pláži.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků* transfery v cíli zájezdů* počet noclehů dle smlouvy o zájezdu* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu* služby česky mluvícího delegáta* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Cena nezahrnuje:* turistické vízum - cca 50 USD/osoba - platba na letišti po příletu do destinace; platba je možná jak v hotovosti, tak kartou; nejsou akceptovány  karty American Express * povinnou pobytovou taxu - cca 5 USD/osoba/nocPlatnost cestovního pasu musí být minimálně 6 měsíců po návratu.

Fotogalerie