ja Beach Hotel *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 19 529 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - hotel přímo u dlouhé písčité pláže

Výhody nabídky 2 - ideální pro hráče golfu a tenisu

Výhody nabídky 3 - možnost dokoupení programu All Inclusive

Výhody nabídky 4 - Skvělá atmosféra

Středisko - Dubai -  Jebel Ali

Poloha - Hotel je umístěn ve velké zahradě, přímo na pláži Arabského zálivu, cca 60 km od centra města Dubaj a letiště (hotel zajišťuje zdarma dopravu do centra).

Pláž - Nádherná, 800 m dlouhá písčitá pláž se nachází přímo u hotelu, lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Vybavení - Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, několik à la carte restaurací, 8 barů, kavárna, nákupní arkáda, konferenční místnost, WiFi v celém areálu hotelu zdarma, vlastní jachtařský přístav, 2 klimatizované bazény, bazén pro děti, lehátka a slunečníky zdarma.

Ubytování - Standardní dvoulůžkové pokoje mají vlastní příslušenství (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizaci, SAT/TV, trezor, set na přípravu kávy/čaje a balkon s výhledem do zahrady; za poplatek minibar. Možnost jednoho dítěte do 6 let na sdíleném lůžku s rodiči za cenu letenky. Za příplatek ubytování v pokojích s výhledem na moře, na vyžádání možnost propojených pokojů.Deluxe room prostornější, má stejné vybavení jako dvoulůžkový standartní pokoj. Výhled na moře. Za příplatek.

Strava - Snídaně jsou podávány formou bufetu, možnost dokoupení polopenze nebo ultra all inclusive.

Sport a zábava - Fitness, stolní tenis, pétanque, vodní pólo, plážový volejbal, fotbal, miniclub, dětské hřiště; za poplatek 9 jamkové golfové hřiště, jízda na koních, tenisové kurty, squash a vodní sporty na pláži.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* noclehy dle smlouvy o zájezdu* služby česky hovořícího delegáta na telefonu* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Na místě se platí povinná turistická taxa cca 5 USD/pokoj/noc. AKCE: při zakoupení zájezdu do 31.3.2023 sleva 30% do Dubai Parks and Resorts exkluzivně pro klienty Čedoku pro zájezdy v období 1.1.-30.4.2023  

Mapa

Fotogalerie