Hotel Holiday inn Express Jumeirah **

od 17 519 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - v blízkosti centra

Výhody nabídky 2 - krátký transfer z letiště

Výhody nabídky 3 - skvělé jako základna pro objevování města

Středisko - DubaiAl Mina

Poloha - Hotel se nachází v obchodní zóně poblíž Etihad Museum a městských doků. Nabízí bezplatnou kyvadlovou dopravu k pláži i k místním nákupním centrům. Mezinárodní letiště v Dubaji je vzdáleno cca 13 km.

Pláž - Veřejná písčitá pláže La Mer Beach je vzdálena cca 2 km. Hosté mohou v případě zájmu využít hotelovou kyvadlovou dopravu. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky (za poplatek).

Vybavení - Dvouhvězdičkový městský hotel postavený v roce 2016 má 6 pater a 193 pokojů. Vstupní lobby s barem, recepce 24 h, směnárna, parkoviště, restaurace. Wi-Fi v lobby je hotelovým hostům k dispozici zdarma, konferenční místnost. Bezbariérový vstup, výtah a pokoje.

Ubytování - Standardní dvoulůžkové pokoje (možnost přidání až dvou přistýlek) mají vlastní sociální zařízení (WC, sprcha, fén) a jsou vybavené klimatizací, TV/SAT, setem pro přípravu čaje/kávy, trezorem, připojením k internetu (za příplatek).

Strava - Snídaně.Polopenze.Plná penze.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* noclehy dle smlouvy o zájezdu* služby česky hovořícího delegáta na telefonu* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Na místě se platí povinná turistická taxa. Její výše se odvíjí od kategorie hotelu a pohybuje se nejčastěji v rozmezí 10 - 40 AED / pokoj / noc. AKCE: při zakoupení zájezdu do 31.3.2023 sleva 30% do Dubai Parks and Resorts exkluzivně pro klienty Čedoku pro zájezdy v období 1.1.-30.4.2023

Fotogalerie