Hotel Dusit d2 Kenz Dubai ****

od 15 289 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - v pěší vzdálenosti od stanice metra

Výhody nabídky 2 - shuttle bus na pláž Blue Water / JBR

Výhody nabídky 3 - v moderní kancelářské čtvrti Barsha Heights

Středisko - Dubaj - Barsha Heights

Poloha - Hotel má strategickou polohu ve čtvrti Barsha Heights, cca 8 km od vyhlášených čtvrtí JBR a Marina. Zároveň se nachází cca 300 m od stanice metra, kterým se snadno dostanete do centra Dubaje.  Nabízí tak skvělou volbu pro ty, kteří chtějí relaxovat na pláži i poznávat toto moderní velkoměsto.Mezinárodní letiště DXB cca 30 km od hotelu, letiště DWC cca 40 km od hotelu.

Pláž - Veřejná písčitá pláž JBR Beach cca 8 km od hotelu. Na pláži nabídka vodních aktivit a sportů od místních poskytovatelů; za poplatek. Možnost dopravy veřejnou dopravou, taxi nebo hotelovým shuttle busem (shuttle bus není garantovaná služba; hotel si vyhrazuje právo na změny jízdního řádu nebo zrušení služby).Další z pláží, například Kite Beach, cca 10 km od hotelu.

Vybavení - 1 budova, 17 pater, 237 pokojů. Vstupní hala s lobby a nepřetržitě otevřenou recepcí, možnost výměny peněz, klimatizace, výtah, 2 restaurace. Venkovní střešní bazén; lehátka u bazénu zdarma. Za poplatek možnost prádelny a služby žehlení prádla.

Ubytování - Pokoj Standard - Vybaven 1 dvoulůžkovou nebo 2 jednolůžkovými postelemi (možnost 1 přistýlky), TV, stolkem se židlí / křesly, Wi-Fi připojením, minibarem (za poplatek dle spotřeby), setem na přípravu kávy / čaje. Vlastní příslušenství (WC, vana nebo sprchový kout, vysoušeč vlasů). Velikost cca 32 m².Pokoj Deluxe - Stejné vybavení jako pokoj Standard, navíc balkon.

Strava - Snídaně.Polopenze.Přesné časy a místa podávání jídel obdrží klienti v hotelu při check-inu.V hotelu se nepodává alkohol.

Sport a zábava - Fitness.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* noclehy dle smlouvy o zájezdu* služby česky hovořícího delegáta na telefonu* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Informace - Na místě se platí povinná turistická taxa cca 15 - 20 AED / pokoj / noc. Hradí se na hotelu při příjezdu a její výše se může měnit dle aktuálních nařízení místních autorit.Využití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc. Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách.V průběhu místních svátků (například ramadán) může dojít k omezení služeb v hotelu / destinaci. Nárok na kompenzaci nevzniká.Hotel vyžaduje kauci (cca 500 AED). Vratná kauce je určena pro krytí spotřeby minibaru, možných škod způsobených hostem a podobně. V případě, že bude pokoj opuštěn řádně, bude kauce vrácena.

Fotogalerie