al Raha Beach Hotel *****

od 22 990 Kč

Popis

Přímo u písečné pláže, možnosti nákupů a zábavy (obchodní centrum Al Raha Mall propojeno s hotelem) v blízkosti hotelu. Doprava na atrakce zdarma.
Vzdálenost letišť:

Letiště Dubaj (DXB) 120 km 
Letiště Dubaj Al Maktoum (DWC) 100 km  
Letiště Abu Dhabi 10 km  
Letiště Ras Al Khaimah 225 km  


Ubytování:

Umístění - Nemovitost se nachází v nové čtvrti Al Raha, kde se nachází některé z nejzářivějších budov v Abú Dhabí, a nedaleko se nachází legendární okruh Formule 1 a nákupní centrum Al Raha Mall! Letiště Abú Dhabí je vzdáleno cca. 10 minut jízdy autem a do centra Abú Zabí je to přibližně 20 minut jízdy autem.

Pláž - Hotel se nachází přímo u soukromé, pěkně upravené písčito-oblázkové pláže s lagunou a uměle vytvořeným ostrovem. Lehátka a slunečníky na pláži - zdarma..

K dispozici pro hosty - Exkluzivní hotel, který byl původně postaven jako hotel pro osobnosti z okolí šejka Zayeda a patří do známého a uznávaného řetězce Danat Hotels. Impozantní vstupní hala s bohatou arabskou výzdobou, nepřetržitě otevřená recepce s trezory, business centrum, mini-mall, bankomat, směnárna, concierge (rezervace vstupenek, půjčovna aut, turistické informace), konferenční místnosti a také lékařské služby. Hotel nabízí svým hostům několik restaurací, včetně hlavní restaurace Sevilla, specializující se na evropskou, italskou a asijskou kuchyni, kde se pořádají tematické večery, La Piscine - s arabskou kuchyní, Azur - se středomořskou kuchyní, dále - piano bar Black Pearl, diskotéka Enigma a bary (alkohol se podává v hotelu). Hosté mohou využívat lagunovitý, do okolí a zeleně začleněný prostorný areál dvou bazénů - venkovního a vnitřního, a také dětský bazén; lehátka a slunečníky u bazénů jsou k dispozici zdarma. Dále - lázeňské centrum, kadeřnictví (za poplatek)..

Internet - V areálu hotelu je za příplatek k dispozici připojení k internetu. Přístup k internetu - zdarma - je k dispozici i na pokojích..

Catering - V hlavní restauraci se podávají bohaté snídaně formou bufetu a večeře. Specialitou šéfkuchaře jsou vynikající dezerty!.

Sportovní a animační program - V hlavní restauraci se pořádají tematické večery, včetně asijských, gurmánských a arabských večerů. Dále (některé atrakce za příplatek) - volejbal, squash, aerobik, kulečník, herna, centrum vodních sportů na pláži (kánoe, plachetnice, motorové čluny, windsurfing, vodní lyžování) a rybolov. Součástí hotelu jsou lázně, které nabízejí řadu kosmetických a regeneračních procedur, včetně masáží, koupelí, sauny, vířivky, aromaterapie. Pro ty nejmenší - brouzdaliště, herna, dětské hřiště v zahradě, miniklub Gazelle, stejně jako speciální menu v restauraci.

Webové stránky - www.danathotels.com

Místní kategorie - *****

Podle našeho názoru - Luxusní hotel, který splní očekávání i těch nejnáročnějších hostů - fantastické služby, vynikající poloha a blízkost památek! Ideální pro rodinnou dovolenou díky prostorným pokojům a poloze u pláže.

Fotogalerie