Vincci Consulado de Bilbao ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 17 099 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - fantastické hodnocení

Výhody nabídky 2 - skvělá lokalita

Výhody nabídky 3 - terasa s nádherným výhledem na Guggenheimovo muzeum

Výhody nabídky 4 - bez transferu

Středisko - Bilbao

Poloha - Vincci Consulado de Bilbao se nachází v Bilbau na břehu řeky Nervión, cca 400 m od Guggenheimova muzea, 600 m od muzea umění, letiště BIO je vzdáleno přibližně 12 km. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází nákupní možnosti, restaurace a bary.

Pláž - Městská pláž Las Arenas je nejblíže hotelu a je vzdálena přibližně 11 km. Další, přírodní pláže jsou ve vzdálenosti cca 15 km.

Vybavení - Moderní hotel je vybaven recepcí, výtahy, bufetovou restaurací, restaurací, barem, parkovištěm, WiFi, terasou.

Ubytování - Hotel poskytuje ubytování v několika typech pokojů. Jsou vybaveny manželskou postelí nebo samostatnými lůžky, koupelnou se sprchou nebo vanou, WC, fénem, TV. Pokoje poskytují různé výhledy, Junior Suite mají navíc samostatnou ložnici.

Strava - Bez stravy.Za příplatek možnost bufetových snídaní.

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.Cena nezahrnuje transfery v destinaci

Mapa

Fotogalerie