Santa Catalina Royal Hideaway *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 32 169 Kč

Popis

Na Kanárských ostrovech trvá hlavní turistická sezóna obvykle po celý rok. Výjimkou je sezónnost vytápění hotelových bazénů, která je pouze v zimě, zhruba od 1.11. do 31.3.
Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště (přesné hodiny srazu uvede delegát Rainbow na místě). Návrat do Polska.

 


Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 

 


Hotely vyžadují předložení smlouvy o zájezdu při ubytování. Vytiskněte si prosím smlouvu o zájezdu ještě před odletem z Polska a vezměte si ji s sebou.



Název zájezdu v polském jazyce: Wyspy Kanaryjskie - Gran Canaria

 


Ubytování:

Umístění - Exkluzivní hotel světové úrovně, který v 19. století navrhl slavný irský architekt James M. MacLaren, se nachází v centru Las Palmas. V blízkosti se nachází řada restaurací, barů, butiků a galerií. Staré město Vagueta cca  4 km. Letiště Las Palmas cca 25 km. Zastávka místní dopravy vedle hotelu.

Pláž - Široká písečná veřejná pláž las Alcaravaneras vzdálená cca 2 km od hotelu..

K dispozici pro hosty - Recepce, výtahy, 2 restaurace, 4 bary, zahrada, sluneční terasy, 3 bazény, směnárna. Za příplatek: žehlení a praní prádla, pokojová služba, hlídání dětí, půjčovna aut, parkoviště.

Internet - V celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi..

Catering - Snídaně a večeře a'la carte podávané v elegantní hlavní restauraci, která se podává na stůl, jsou za příplatek.V areálu hotelu je k dispozici restaurace a'la carte "Poemas, by the Padrón brothers", kterou provozují kuchaři ocenění hvězdičkou Michelin (formální oblečení a rezervace předem).

Sportovní a animační program - Za příplatek: kasino, luxusní Spa & Wellness centrum: vodoléčba, vířivka, finská sauna, turecká sauna, biosauna, aromaterapie, masáže, regenerační procedury.

Webové stránky - www.barcelo.com

Místní kategorie - *****

Podle našeho názoru - Klenot mezi hotely na Kanárských ostrovech! Hotel opakovaně mezinárodně oceňovaný za svou špičkovou kvalitu a styl. Oceňovaný a dychtivě vybíraný celebritami světové politické scény a hvězdami showbyznysu. Mezi hosty hotelu patřili například Winston Churchill, princ Charles, Gregory Peck, Maria Callas nebo Agatha Christie. V hotelu Santa Catalina Royal Hideaway se úspěšně snoubí elegance, vkus a dobrý vkus s královskou nádherou..

Mapa

Fotogalerie