Poseidon Playa Hotel ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 15 329 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - showcooking

Výhody nabídky 2 - možnost all inclusive

Středisko - Benidorm

Poloha - Hotel se nachází přímo u pláže, cca 500 m od turistického centra, přibližně 200 m od nejbližších nákupních možností, restaurací a barů. Letiště Alicante je vzdáleno přibližně 56 km.

Pláž - Písčitá pláž Ponent je od hotelu vzdálena pouze přes pobřežní promenádu. Jsou na ní k dispozici k pronájmu lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení - Hotel poskytuje ubytování v 306 pokojích. Svým hostům nabízí recepci, lobby, bar, 4 výtahy, trezory, směnárnu, dvě restaurace, snack bar, WiFi (zdarma), venkovní bazén, dětský bazén.

Ubytování - Pokoj typu Standard je vybaven koupelnou se sprchou nebo vanou, WC, fénem, manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky, TV, telefonem, miniledničkou, trezorem, stolem, balkonem nebo terasou.

Nabídka programů -      

Strava - Bez stravy.Za příplatek možno dokoupit snídaně, polopenzi a all inclusive.

Sport a zábava - Večerní show, herna.Za poplatek: biliár, vodní sporty na pláži od místních poskytovatelů služeb, masáže, hlídání dětí.

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Mapa

Fotogalerie