Parque Tropical ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 14 629 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - 100m od písečné pláže

Výhody nabídky 2 - vyhřívaný bazén

Výhody nabídky 3 - palmová zahrada

Výhody nabídky 4 - Wifi zdarma

Středisko - Playa del Inglés

Poloha - Hotel Parque Tropical je vzdálený přibližně 100 m od písečné pláže. Nejbližší nákupní možnosti, bary a restaurace jsou do 200 m od hotelu. Město Maspalomas je asi 2,5 km daleko, letiště (LPA) je přibližně 30 km. V okolí se nachází také noční klub (200 m), taxi a autobusová zastávka (50 m), půjčovna automobilů a motocyklů. Nemocnice je vzdálená 1 km.

Pláž - Pláž u hotelu Parque Tropical je písečná a nachází se přibližně 100 m od hotelu. Na pláži jsou k dispozici slunečníky a lehátka za poplatek.

Vybavení - Resort s devíti patry má 235 pokojů, rozložených v hlavní budově a 4 přilehlých budovách. Je vybaven 24hodinovou recepcí, lobby, 5 výtahy, klimatizací, trezorem (za poplatek), kadeřnictvím a parkovištěm (za poplatek). Stravování zahrnuje restauraci a snack bar. K relaxaci je zde hotelový bar. WiFi je k dispozici zdarma. Úklid pokojů je zdarma; praní a žehlení prádla a lékařské služby jsou za poplatek. Venkovní část hotelu nabízí vyhřívaný bazén a dětský bazén. Slunečníky a lehátka jsou zdarma. Hotel je bezbariérový a nabízí bezbariérový přístup, výtahy přístupné pro vozíčkáře a přizpůsobené koupelny.

Ubytování - Standardní pokoj (balkon nebo terasa) S jednolůžkovou postelí. Velikost pokoje: 40 - 45 m².Dvoulůžkový standardní pokoj (balkon nebo terasa) S jednolůžkovou postelí, balkonem nebo terasou, trezorem (za poplatek) a satelitní TV. Koupelna se sprchou a vanou. Velikost pokoje: 40 - 45 m².Jednolůžkový standardní pokoj (balkon nebo terasa) S jednolůžkovou postelí, balkonem nebo terasou, trezorem (za poplatek) a satelitní TV. Koupelna se sprchou a vanou. Velikost pokoje: 40 - 45 m².Jednolůžkový pokoj s dítětem (balkon nebo terasa) S jednolůžkovou postelí. Velikost pokoje: 40 - 45 m².Jednolůžkový standardní pokoj S jednolůžkovou postelí, trezorem (za poplatek) a satelitní TV. Koupelna se sprchou.

Strava -  Snídaně (od 08:00 do 10:30) formou bufetu. Polopenze zahrnuje snídani a večeři.

Sport a zábava - Sport a zábava: Tenis (za poplatek), biliár (za poplatek), stolní tenis (za poplatek), minigolf a aerobik. Přibližně 200 m od hotelu jsou k dispozici vodní sporty (částečně od místních poskytovatelů). Golfové hřiště se nachází asi 3 km od hotelu. Na terase jsou slunečníky, sauna a masáže (za poplatek). Zábava pro dospělé zahrnuje program aktivit s večerní show. Venkovní část hotelu zahrnuje dětské hřiště. Dohled nad dětmi: hlídání dětí (za poplatek). Herní místnost.

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Mapa

Fotogalerie