Palia Tropico Playa ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 18 227 Kč

Popis

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, pobytovou taxu placenou přímo v hotelu, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje.

 

Název zájezdu v polském jazyce: Hiszpania - Majorka 

 
Hlavní turistická sezóna ve Španělsku obvykle trvá od 1.7. do 31.8.


Ubytování:

Umístění - Hotel Palia Tropico Playa se nachází na pobřeží, na pláži Palmanova, v turistické oblasti. Nabízí širokou škálu služeb, rodinnou zábavu a noční život, ideální pro všechny věkové kategorie. Komplex se nachází 15 km od Palmy, 25 km od letiště a 2,5 km od Magalufu.   Upozorňujeme, že cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 3,30 €/osoba/noc. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.  

Pláž - Hotel se nachází asi 50 m od veřejné písčité pláže (přes silnici).

K dispozici pro hosty - K dispozici pro hosty je 24 hodinová recepce, bezplatná úschovna zavazadel, bazén, lehátka a slunečníky zdarma. Dále za poplatek: půjčovna plážových osušek, lékařské služby, půjčovna aut/kol, výlety.

Internet - V celém areálu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering - All Inclusive - snídaně: 8:00-10:00, oběd: 13:00-15:00, večeře: 18:30-21:00 v restauraci (bufet). Studené nápoje a koktejly jsou k dispozici ve 3 barech: Bar lounge, Bar Tarrace, Pool Bar. Upozornění! Mimo hlavní sezónu nemusí být v provozu všechny bary.

Sportovní a animační program - Animační programy, profesionální show dvakrát týdně, dětský bazén, minigolf (za poplatek).

Webové stránky - https://www.palia.es/en/hoteles/destinos/mallorca/Hotel-Palia-Tropico-Playa

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Hotel Palia Tropico Playa nabízí širokou škálu zařízení, která Vám pomohou užít si vysněný pobyt na Mallorce. Objevíte zde celou řadu volnočasových, relaxačních a sportovních aktivit. Vaše dovolená bude výjimečná!

Mapa

Fotogalerie