Melia Marbella Banus ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 29 427 Kč

Popis

Ve Španělsku je obvykle hlavní sezóna v období od 1.7. do 31.8.
Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hod. před plánovaným odletem na stanovišti Rainbow Tours. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady

 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování. Můžete využít také nabídku fakultativních výletů.

 

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, (přesnou hodinu srazu poskytne delegát na místě), návrat do Polska. 

 
Základní cena zahrnuje: leteckou dopravu, letištní poplatky, transfer letiště – hotel – letiště, 7,10, 11 nebo 14 nocí v hotelu, stravu dle popisu ubytování, polsky mluvícího delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu než je uvedeno v popisu stravování u každého hotelu, nápoje k jídlům (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak), osobní výdaje.

 
COSTA DEL SOL - obecné informace
 


Měna
EUR - Euro. Lze platit platebními kartami a vybírat z bankomatů. V turistických oblastech se nachází mnoho míst, na nichž lze vyměnit peníze.

 

Spropitné
Je vhodné nechávat malou částku jako spropitné zejména řidičů na fakultativních výletech a číšníkům v restauracích. V některých případech může být spropitné přičteno k ceně. 

 

Vízum
Obyvatelé ČR mohou cestovat s platným průkazem totožnosti nebo cestovním pasem.

 

Čas
Stejný jako v ČR.

 

Orientační ceny
Oběd v restauraci od 10 EUR, voda 1 litr - 1 EUR, pivo v baru od 1,5 EUR, káva od 1 EUR.

 

Elektřina
Napětí 220 V, 50 Hz. Zařízení s českými typy zástrček fungují bez obtíží. 

 

Telefony
Mobilní telefony fungují po celém Španělsku. Prosíme o seznámení se s tarifními podmínkami roamingu u Vašeho operátora před odjezdem na dovolenou.  


 
Costa del Sol
Toto slunečné pobřeží je turistickou oblastí v jihovýchodní Andalusii, na Středozemním moři, která se táhne od Gibraltaru po pobřeží Almerie. Je rozděleno na východní část Costa Tropical se středisky Almunecar, Nerja, Torrox a západní část (Occidental) se středisky Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas Costa, Marbella a Estepona. Malaga je největší město na pobřeží. Kromě dobře připraveného turistického zázemí se pobřeží může pochlubit obrovským počtem golfových hřišť - proto je také Costa del Sol nazývá Costa del Golf.


 
Letoviska na Costa del Sol
 


Torremolinos, Benalmadena i Fuengirola
Nejstarší rekreační střediska Costa del Sol, které přitahují největší počet turistů. Vyznačují se největší hotelovou základnou, širokými a dlouhými plážemi, starými městy s vinutými uličkami, obchody, restauracemi, bary, kluby a mezinárodní atmosférou. Ideální místo pro ty, kteří mají rádi rušná střediska, ale i pro ty, kteří hledají bohatý noční život. Cestování po lokalitách usnadňuje místní doprava, která je také propojena s přístavním městem Málaga.


 
Estepona
Nejmladší letovisko na západním pobřeží, nadále více španělské než kosmopolitní. Ale v žádném případě to neznamená, že je nudné. Estepona láká turisty především svým okouzlujícím starým městem s dlážděnými uličkami, stejně jako svou krásnou pláží a promenádu. K tomu všemu kavárny, restaurace a tapas bary, kde s večerními hodinami toto město ožívá. Při dobré viditelnosti je z hotelů v oblasti Estepone vidět až na pohoří Gibraltar.


 
Marbella / Puerto Banus
Opravdu luxusní letoviska. Kotví zde ty nejdražší jachty a nemovitosti zde nakupují lidé z titulních stran tisku. Přímořská promenáda je plná luxusních obchodů a restaurací. Tady všechno stojí víc a sází se pouze na kvalitu. Přístav v Puerto Banus je považován za nejkrásnější ve Španělsku.
 
 
Letoviska na Costa Tropical
 
Torrox
Malé tiché letovisko se nachází cca 50 km východně od Málagy - pro všechny, kteří se chtějí dostat pryč od rušných středisek.


 
Almunecar
Stále rostoucí rekreační středisko se nachází cca 75 km od Málagy.  I když Almunecar nepatří mezi velká střediska, má vše, co je třeba pro příjemnou dovolenou - bohatou historii, památky, krásné pláže, dlouhou promenádu s malým centrem s restauracemi a bary.


 
Odlety: Varšava, Katovice, Gdaňsk a Poznaň. Sraz na letišti u přepážky Rainbow Tours 2 hod. před odletem. Aktuální letový řád sledujte na .

 


Ubytování:

Umístění - Objekt se nachází v exkluzivní čtvrti Puero Banus. Je obklopen udržovanou zahradou se vzrostlými palmami a středomořskou vegetací. Z jedné strany je hotel obklopen skalnatým pohořím a z druhé strany poskytuje krásný výhled na moře. Do půvabného centra Marbelly je to přibližně 7 km. Letiště Pabla Ruize Picassa je vzdáleno přibližně 40 minut jízdy autem. V okruhu 3 km se nachází golfové hřiště.

Pláž - Objekt se nachází v exkluzivní čtvrti Puero Banus. Je obklopen udržovanou zahradou se vzrostlými palmami a středomořskou vegetací. Z jedné strany je hotel obklopen skalnatým pohořím a z druhé strany poskytuje krásný výhled na moře. Do půvabného centra Marbelly je to přibližně 7 km. Letiště Pabla Ruize Picassa je vzdáleno přibližně 40 minut jízdy autem. V okruhu 3 km se nachází golfové hřiště.

K dispozici pro hosty - K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, 3 venkovní bazény (včetně dětského) se sluneční terasou (lehátka a slunečníky zdarma dle dostupnosti). V areálu hotelu se nachází wellness centrum, které nabízí řadu zdravotních a kosmetických procedur (procedury a masáže jsou zpoplatněny dle samostatného ceníku), dále saunu, turecké lázně a krytý vyhřívaný bazén, který mohou hosté využívat zdarma. Restauranta la carte "DOM" s místní kuchyní, bufetová restaurace "Rio Verde" s mezinárodní kuchyní, venkovní terasa s výhledem na bazén v restauraci "RioVerde" (pouze pro dospělé), restaurace "La Hidera" (otevřená pouze v létě), bar "Blue Lounge", "Le Pool Club" otevřený pouze v létě (vyžadováno elegantní oblečení), úschovna zavazadel. Za příplatek: konferenční místnosti, prádelna, pokojová služba, směnárna, podzemní parkoviště pro 47 aut.

Internet - Bezplatné Wi-Fi ve veřejných prostorách a pokojích.

Catering - Snídaně se podává formou bufetu. Je možné si připlatit za polopenzi nebo plnou penzi. Všechna jídla jsou podávána formou bufetu.

Sportovní a animační program - V hotelu je posilovna, pro děti ve věku 5-12 let jsou připraveny hry a aktivity v miniklubu, a to jak v herně, tak na venkovním hřišti. Večer si můžete poslechnout živou hudbu. Za příplatek: služba hlídání dětí.

Webové stránky - http://www.melia.com

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Hotel Marbella Banus je vynikající volbou pro ty, kteří chtějí strávit dovolenou v elegantním hotelu, kde si mohou odpočinout. Je také vynikající volbou pro ty, kteří chtějí prozkoumat zákoutí Španělska.  

Mapa

Fotogalerie