Maspalomas Resort by Dunas ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 31 170 Kč

Popis

Komplex bungalovů se nachází na okraji střediska Campo International. Nákupní promenáda s obchody, restauracemi a bary v oblasti Meloneras cca 1 km, nákupní centrum Faro II cca 1,2 km, centrum Varadero cca 1,5 km. Letiště Gran Canaria je vzdáleno 33 km od hotelu.


Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází asi 1,5 km od centra Maspalomas a asi 250 metrů od zastávky veřejné dopravy. Letiště Las Palmas je vzdáleno přibližně 35 km. .

Pláž - Playa de Maspalomas - cca 2 km od hotelu (hotel zajišťuje několikrát denně bezplatnou kyvadlovou dopravu), dlouhá, široká a písečná, s pozvolným sestupem do oceánu, certifikovaná Modrou vlajkou. Za lehátka a slunečníky na pláži se platí cca 10-12 Eur/komplet.

K dispozici pro hosty - Recepce s lobby, restaurace, bar a bar u bazénu, sluneční terasy s lehátky a slunečníky, 2 bazény a 2 brouzdaliště (sladká voda v bazénech, všechny bazény vyhřívané od listopadu do dubna), dětské hřiště, miniklub, prádelna (za poplatek), minimarket, půjčovna aut. Hotel poskytuje osušky k bazénu (zdarma, výměna za poplatek, záloha cca 10 €). .

Internet - V celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi. .

Catering - All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení během dne (studené a teplé občerstvení, zmrzlina, káva, čaj, odpolední čaj), místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10:30-24:00). .

Sportovní a animační program - Hotel poskytuje denní a večerní animaci pro děti i dospělé, 2× týdně profesionální show. Zdarma: ping pong, posilovna. Placené: tenisový kurt, kulečník, masáže, salon krásy. .

Webové stránky - www.hotelesdunas.com

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Výhodné bungalovy velmi dobrého standardu s oddělenou ložnicí v dokonale udržovaných zahradách, sluneční terasy s bazény, rozsáhlé all inclusive a animace pro všechny jsou vizitkou hotelu. Přímořská nákupní a restaurační zóna Meloneras a velkolepé duny Maspalomas v příjemné docházkové vzdálenosti. Hotel, který stojí za pozornost!

Umiestnenie - Hotel se nachází přibližně 1,5 km od centra města Maspalomas a přibližně 250 metrů od hotelu je zastávka veřejné dopravy. Letiště Las Palmas je vzdálené přibližně 35 km. .

Webová lokalita - www.hotelesdunas.com

Športový a animačný program - Hotel poskytuje denní a večerní animácie pre deti a dospelých, 2 x týždenne profesionálnu show. Zdarma: ping-pong, jídlo. Placené: tenisový kurt, kulečník, masáže, salonek crása.

Stravovanie - All Inclusive: raňajky, obedy a večere formou buetu, občerstvenie počas dňa (studené a teplé občerstvenie, zmrzlina, káva, čaj, popoludňajší čaj), miestne alkoholické a nealkoholické nápoje (10:30-24:00). .

Miestna kategória - ****

K dispozícii pre hostí - .

Podľa nášho názoru - Výhodné bungalovy velmi dobré úrovně s oddělenou spálňou rozmiestnené v dokonale udržiavaných záhradách, slnečné terasy s bazénmi, bohaté all inclusive a animácie pre všetkých sú vizitkou hotela. Prímorská nákupná a reštauračná zóna Meloneras a velkolepé duny Maspalomas v príjemnej pešej vzdialenosti. Hotel, který oplatí sa vyhľadať! .

Mapa

Fotogalerie