Maracaibo Aparthotel ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 16 109 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - oblíbený hotel pro nenáročné

Výhody nabídky 2 - apartmány se dvěma ložnicemi

Výhody nabídky 3 - dobré hodnocení a opakující se klientela

Středisko - Puerto Rico

Poloha - Jednodušší hotel se nachází na jihu ostrova Gran Canaria, v letovisku Puerto Rico. Je vzdálen přibližně 400 m od moře, stejně daleko je centrum letoviska, restaurace, bary, obchody, zastávka autobusu a autopůjčovna. Letiště Gran Canaria (LPA) je vzdáleno přibližně 48 km.

Pláž - Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře Playa de Puerto Rico je vzdálena přibližně 400 m od hotelu. Na pláži je možno pronajmout lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení - Hotel poskytuje ubytování v celkem 102 pokojích umístěných na 6 patrech. Svým hostům nabízí nepřetržitě otevřenou recepci, lobby s výtahy, trezory, malý obchod, restauraci, WiFi (zdarma). K venkovnímu vybavení patří bazén a samostatný dětský bazének, lehátka a slunečníky u bazénu k dispozici zdarma, bar u bazénu.

Ubytování - Studia standard - obývací část a ložnice dohromady, odděleno pouze barovým pultem. Vybaveno manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky, posezením, koupelnou se sprchou nebo vanou, WC, fénem, vybavenou kuchyňkou, minibarem, setem na přípravu kávy/čaje, trezorem (za poplatek), balkonem nebo terasou. Apartmány standard jsou umístěné v přízemí, prvním nebo druhém patře s výhledem do zahrady nebo na bazén. Jedná se o pokoj se samostatnou ložnicí se dvěma lůžky, obývací částí s posezením a kuchyní, jinak se stejným vybavením jako studio. Lze rezervovat také apartmán standard se dvěma ložnicemi. Apartmán superior je umístěn ve druhém - čtvrtém patře hotelu s výhledem na moře a přístav, pokoj má samostatnou ložnici se dvěma lůžky. Lze rezervovat také se dvěma samostatnými ložnicemi. Studia deluxe mají stejné vybavení jako studia standard, s pohodlnější pohovkou v obývací části a modernějším vybavením, umístěna v 5. patře s výhledem na moře a přístav. Apartmány deluxe s jednou nebo dvěma ložnicemi mají stejná vybavení jako apartmány standard, mají modernější vybavení.

Strava - Bez stravy.

Sport a zábava - Půjčovna kol, dětské hřiště. Za poplatek: stolní tenis, biliár, golfové hřiště (cca 3 km od hotelu), vířivka, masáže.

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * Transfery v destinaci * Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu * 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu * Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Mapa

Fotogalerie