Labranda Marieta ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 27 342 Kč

Popis

Na Kanárských ostrovech trvá hlavní turistická sezóna obvykle po celý rok. Výjimkou je sezónnost vytápění hotelových bazénů, která je pouze v zimě, zhruba od 1.11. do 31.3.
Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště (přesné hodiny srazu uvede delegát Rainbow na místě). Návrat do Polska.

 


Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 

 


Hotely vyžadují předložení smlouvy o zájezdu při ubytování. Vytiskněte si prosím smlouvu o zájezdu ještě před odletem z Polska a vezměte si ji s sebou.



Název zájezdu v polském jazyce: Wyspy Kanaryjskie - Gran Canaria

 


Ubytování:

Popis - Poloha LABRANDA Marieta byl kompletně zrenovován v roce 2015. Nachází se cca 200 m od centra letoviska Playa del Inglés. V blízkosti hotelu jsou četné obchody, bary, restaurace a diskotéky. Letiště v Las Palmas je vzdáleno cca 34 km. Pláž Hotel LABRANDA Marieta se nachází cca 400 m od veřejné písečné pláže (sestup dolů po schodech). Lehátka a slunečníky na pláži - za poplatek (cca 10 EUR/set/den). Vybavení Hotel je určen pro osoby starší 18 let. Recepce, výtahy, lobby, bufetová restaurace, 3 bary (jeden u bazénu), sladkovodní bazén (v zimě vyhřívaný), sluneční terasy s lehátky a slunečníky, úschovna zavazadel, mini market, obchod se suvenýry. Hotel poskytuje plážové osušky - zdarma (záloha cca 10 EUR/os., výměna cca 1 EUR/osoba). Hotel neakceptuje domácí zvířata. Pokoje V hotelu LABRANDA Marieta je 192 elegantních a moderně zařízených pokojů. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, koupelnou (vysoušeč vlasů), telefonem, ledničkou, trezorem (za poplatek cca 2,5 EUR/den + cca 10 EUR záloha), satelitní TV, balkonem nebo terasou (balkónový nábytek).  Pokoj typu Deluxe (o rozloze cca 25 m²) - pro max. 2 osoby.  Pokoj typu Deluxe od strany oceánu (o rozloze cca 25 m²) - pro max. 2 osoby. Pokoj typu Deluxe s výhledem na oceán (o rozloze cca 25 m²) - pro max. 2 osoby. Strava Snídaně a večeře formou bufetu. Za příplatek All Inclusive: snídaně (8:30-10:30), obědy (13:00-15:00) a večeře (18:30-21:30) formou bufetu v hlavní restauraci. Občerstvení v snack baru, nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje v hodinách 10:30-23:00. Sport a zábava Hotel LABRANDA Marieta organizuje večerní show, také s živou hudbou. Zdarma: stolní tenis, posilovna. Za příplatek: kulečník, hotelové wellness (sauna, masáže a kosmetické procedury). Internet V areálu hotelu Wi-Fi připojení k internetu - zdarma. Místní kategorie **** Webové stránky www.labranda-hotels.com Náš názor Hotel LABRANDA Marieta je moderní hotel pouze pro dospělé osoby, proto je ideální pro dovolenou ve dvou nebo v kruhu přátel. Klienti ocení chutné jídlo, komfortní pokoje a taky fantastický výhled ze sluneční terasy ze střechy hotelu. 6 km dlouhá pláž vyzývá k rannímu joggingu a odpoledním procházkám a nedaleké bary, restaurace zase poskytují zábavu ve večerních hodinách. Vřele doporučujeme! Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny. 

Mapa

Fotogalerie