Iberostar Club Cala Barca ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 17 073 Kč

Popis

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, pobytovou taxu placenou přímo v hotelu, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje.

 

Název zájezdu v polském jazyce: Hiszpania - Majorka 

 
Hlavní turistická sezóna ve Španělsku obvykle trvá od 1.7. do 31.8.


Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází v jihovýchodní části ostrova, cca 2 km od Portopetra a cca 7 km. Od letoviska Cala d'Or, kam se lze dostat autobusem (autobusová zastávka v blízkosti hotelu). Do hlavního města ostrova Palma de Mallorca cca 65 km. Vzdálenost od letiště je cca 55 km.Upozorňujeme, že cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 3,30 EUR/osoba/noc. Tato daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu..

Pláž - Malá písečná pláž Barca Trencada v podobě zálivu se nachází hned vedle hotelu (bez lehátek a slunečníků). Na hlavní pláž letoviska - Cala Mondrago - je to přibližně 1,5 km. Na pláži jsou lehátka a slunečníky placené (cca 16 EUR/komplet - 2 lehátka a slunečník). Hotel neposkytuje plážové osušky..

K dispozici pro hosty - Recepce s lobby, výtah, 4 restaurace, 6 barů, velká zahrada, bazén (včetně 1 vyhřívaného) a brouzdaliště se skluzavkami, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, miniklub, dětské hřiště, konferenční místnost, směnárna, půjčovna aut a kol, bankomat, obchod, parkoviště, prádelna (za poplatek) a lékařská péče (za poplatek)..

Internet - V celém hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering - All Inclusive: snídaně (07:30-10:30), obědy (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:30) formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Dále pozdní kontinentální snídaně (09:30-12:00), obědy (12:30-16:00) formou bufetu s pizzou, těstovinami a saláty a večeře (19:00-22:00) s mexickými pokrmy v pizzerii Capricho (nutná rezervace). K dispozici jsou také jídla podávaná z food trucků. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v barech od 9:00 do 24:00. Bezlepkové menu..

Sportovní a animační program - Hotel pořádá rozsáhlý animační program pro dospělé i děti (večerní show, soutěže s živou hudbou, hry, zábava). Zdarma: posilovna, aerobik, plážový volejbal, fotbal, ping-pong, šipky. Za poplatek: potápěčské centrum, tenis. Hotel má lázně Sensations Spa otevřené od 10:00 do 19:00 - masáže, kosmetické a tělové procedury za poplatek. Mini klub (4-7 let) funguje od dubna do října, Maxi klub (8-13 let) od června do září, Teen klub (13-18 let) v červenci a srpnu..

Webové stránky - www.iberostar.com

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Elegantní komplex pro náročné klienty, který zaručuje vysoký standard služeb a je podepsán značkou IBEROSTAR. Doporučujeme zejména aktivním lidem a rodinám s dětmi díky rozmanitým rekreačním zařízením..

Mapa

Fotogalerie