Hovima Costa Adeje ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 26 760 Kč

Popis

V klidnější části oblíbeného letoviska Costa Adeje, v blízkosti nákupních a zábavních možností. Jachetní přístav Puerto Colón cca 500 m. Letiště Tenerife Jih je ve vzdálenosti cca 20 km.


Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází v Costa Adeje, ve čtvrti Torviscas. Na nejbližší písečnou pláž Fanabe je to přibližně 300 m. (přechod přes ulici). Na letiště Reina Sofia je to cca 20 km.Poznámka!Od zimy 2014/2015 (termíny od začátku listopadu 2014) bude hotel určen pouze pro dospělé (starší 18 let).

Pláž - Široká písečná pláž Torviscas je vzdálená asi 100 m od hotelu. Pláž Fanabe je vzdálena cca 600 m od hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek (cca 12 Eur/komplet)..

K dispozici pro hosty - 24hodinová recepce, výtahy, hlavní restaurace s terasou, restaurace a la carte, lobby bar, snack bar u bazénu, sluneční terasy s lehátky a slunečníky, 2 bazény, z nichž 1 je v zimě vyhřívaný a druhý je typu infinity (v bazénech je sladká voda), konferenční místnost. Počítačové pracovní stanice za poplatek (cca 2/10 EUR min.), wi-fi k dispozici v lobby (za poplatek). Hotel poskytuje osušky k bazénu (zdarma, záloha cca 15 EUR, výměna každé 3 dny). Na pláži lehátka a slunečníky za poplatek cca 8 EUR/osoba, cca 12 EUR/2 osoby.

Internet - WiFi v hotelu zdarma..

Catering - Snídaně a večeře formou bufetu. All inclusive s příplatkem: snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci, občerstvení v baru u bazénu, odpolední káva, čaj, zmrzlina a zákusky v lobby baru, místní nealkoholické a alkoholické nápoje v určených barech (11:00-23:00)..

Sportovní a animační program - Animace pro dospělé, večerní show, živá hudba. Zdarma: posilovna, aerobik, volejbal, aqua gym, strečink, stolní tenis, basketbal, fotbal, šipky. Za poplatek: tenis, kulečník, dobře vybavené lázně: vířivka, minibazény s vířivkami, suchá sauna, parní lázeň, biotermální sprchy, relaxační zóna..

Webové stránky - www.belivehotels.comPoznámka!Od zimy 2014/2015 (termíny od začátku listopadu 2014) bude hotel určen pouze pro dospělé.

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Dobrá poloha v módním letovisku a zrekonstruované pokoje jsou přednostmi tohoto hotelu. Kromě toho je hotel chválen za chutnou a rozmanitou stravu. Hotel byl v roce 2011 kompletně zrekonstruován a nabízí dobrý standard odpočinku v moderních, prostorných interiérech.

Mapa

Fotogalerie