Hotel Troya ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 19 490 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - blízko pláže

Výhody nabídky 2 - vhodné pro rodiny s dětmi

Výhody nabídky 3 - hřiště Magic Park pro děti

Výhody nabídky 4 - nedaleko golfového hřiště

Výhody nabídky 5 - možnost all inclusive

Středisko - Costa Adeje

Poloha - Hotel leží v blízkosti centra střediska Costa Adeje s mnoha obchody a restauracemi, cca 1 km od zábavního Siam parku a cca 17 km od letiště; zastávka místní dopravy cca 200 m od hotelu.

Pláž - Veřejná písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 50 m od hotelu, lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení - Vstupní hala, recepce, výtahy, restaurace, bar v lobby a u bazénu, WiFi v areálu hotelu zdarma, konferenční místnost; za poplatek půjčovna aut. Velký bazén s vyhrazenou částí pro děti; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, osušky za vratný depozit.

Ubytování - Standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky mají vlastní příslušenství (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizaci, SAT/TV, WiFi, telefon a balkon; za poplatek trezor a minibar. Na vyžádání a za příplatek rodinné pokoje až pro 4 osoby.

Stravování - Polopenze bufetovým způsobem, možnost dokoupení all inclusive, které zahrnuje snídaně, obědy a večeře bufetovou formou, občerstvení během dne, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (10:30-23:30) v časech a místech určených hotelem.

Sport a zábava - Herna pro děti a dětské hřiště Magic Park; za poplatek tenisový kurt, squash, stolní tenis, minigolf, kulečník, Spa centrum - krytý bazén se slanou vodou, fitness, sauna, masáže, kosmetické procedury.

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdů * 7/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby česky mluvícího delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Mapa

Fotogalerie