Hotel Sheraton Fuerteventura Beach *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 26 079 Kč

Popis



Ubytování:

Poloha - Velmi pěkný hotelový komplex se nachází cca 1 km od centra střediska Caleta de Fuste s obchody, restauracemi a bary a cca 8 km od letiště. Doporučujeme i pro náročnější klienty.

Vybavení - Prostorná vstupní hala s recepcí, hotelová restaurace, tři à la carte restaurace, bar na recepci a u bazénu, WiFi zdarma na recepci, konferenční sál; za poplatek internetový koutek, kadeřnictví, půjčovna aut. 2 velké bazény a dětský bazén; terasa s lehátky, slunečníky a osuškami zdarma.

Ubytování - Velmi pěkné standardní pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, SAT/TV, telefonem, balkonem nebo terasou; za poplatek trezor a minibar. Na vyžádání a za příplatek pokoje s výhledem na moře a junior suite.

Sport a zábava - Víceúčelové hřiště, minigolf, posilovna, plážový volejbal, dětské hřiště a miniclub, animace pro děti i dospělé; za poplatek tenisový kurt, pronájem kol, Thalasso Spa - krytý bazén, vířivka, sauna, masáže, kosmetické procedury, možnost vodních sportů na pláži. V blízkosti hotelu se nachází 18 jamkové golfové hřiště.

Pláž - Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází před hotelem, lehátka a slunečníky za poplatek.

Tipy pro správnou volbu - - písčitá pláž přímo u hotelu- výborná kuchyně- exkluzivní Thalasso Spa centrum- pro náročnou klientelu

Mapa

Fotogalerie