Hotel sbh Maxorata Resort ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 20 280 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - zrenovovaný hotel

Výhody nabídky 2 - v blízkosti krásné pláže

Výhody nabídky 3 - rodinné pokoje

Výhody nabídky 4 - několik bazénů, sluneční terasy

Středisko - Morro Jable

Poloha - Zrenovovaný hotelový komplex hlavní budovy a několika vedlejších budov se nachází u hlavní promenády v klidné okrajové části Jandía, cca 4 km od centra střediska a cca 80 km od letiště; obchody, bary a restaurace v blízkosti, autobusová zastávka cca 250 m od hotelu.

Pláž - Veřejná písčitá pláž se nachází cca 350 m od hotelu, přístup přes ulici nebo podchodem, lehátka a slunečníky za poplatek (cca 13 EUR/set).

Vybavení - Vstupní hala, recepce, výtahy, hlavní restaurace, tematická restaurace (není součástí all inclusive), bar, bar u bazénu, TV místnost, minimarket; za poplatek WiFi (cca 7 EUR/den), internetový koutek, půjčovna kol a aut. 3 bazény (1 v zimě vyhřívaný), dětské brouzdaliště; lehátka a slunečníky u bazénů zdarma, osušky za vratný depozit.

Ubytování - Standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, SAT/TV, minichladničkou a balkonem nebo terasou; za poplatek trezor (cca 25 EUR/týden). Za příplatek pokoje s výhledem na moře a stejně vybavené rodinné pokoje s možností až 2 přistýlek pro děti, obývacím pokojem a ložnicí oddělenou dveřmi.

Stravování - All inclusive zahrnuje snídaně (8:00-10:30), obědy (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:30), lehké odpolední občerstvení, nealkoholické a alkoholické místní nápoje (10:30-23:00) v časech a místech určených hotelem.

Sport a zábava - Tenisový kurt (osvětlení a vybavení za poplatek), stolní tenis, posilovna, dětské vodní hřiště, miniclub, několikrát týdně animační programy pro děti a dospělé, večerní zábavní programy; za poplatek kulečník, wellness centrum (pro osoby 18+) - vířivka, sauna, masáže a kosmetické procedury; v blízkosti škola windsurfingu a potápění (externí nabídka).

Cena zahrnuje - * leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků  * transfery v cíli zájezdů  * 7/14 noclehů  * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu  * služby česky mluvícího delegáta  * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Mapa

Fotogalerie