Hotel Sabina ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 18 809 Kč

Popis


Poloha:

Oblíbené turistické středisko ve východní části ostrova Mallorca leží v zálivu Cala Millor, blízko rybářského přístavu Porto Cristo se známými krápníkovými jeskyněmi Cuevas del Drach. V blízkosti se nachází Safaripark, kam je možné se vypravit místní dopravou. V zálivu je několik písečných pláží, podél hlavní kilometrové pláže Arenal de Son Servera vede přímořská promenáda, která je doslova obklopena nejrůznějšími obchody, restauracemi a bary a spojuje jednotlivá střediska v celém zálivu. K oblíbeným zábavám patří vodní sporty, vyjížďky na koních a kolech, hraní golfu (do vzdálenosti 15 km je 5 golfových hřišť). Vzdálenost od hlavního města Palma de Mallorca je 70 km. Transfer z letiště trvá cca 60 minut.


Ubytování:

Poloha - Kvalitní hotel s příjemnou atmosférou se nachází na přímořské kolonádě v centru střediska Cala Millor, cca 73 km od letiště.

Vybavení - Vstupní hala s recepcí, výtahy, restaurace, snack bar u bazénu, TV místnost, WiFi v prostoru recepce zdarma;za poplatek internet. Velká terasa s bazénem, jacuzzi s vyhlídkou na promenádu a na moře, dětský bazén; lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky pro dítě jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, telefonem, SAT/TV, chladničkou, balkonem nebo terasou s výhledem na bazén nebo do okolí; za poplatek trezor.

Ubytování - Polopenze bufetovým způsobem s bohatým výběrem jídel.

Sport a zábava - Posilovna, sauna a vnitřní bazén s jacuzzi, animační programy; za poplatek turecké lázně a masáže, vodní sporty na pláži, ve městě půjčovna kol a motocyklů, tenisové kurty. Hotel je ideální pro milovníky golfu (5 golfových hřišť do 15 km od střediska).

Pláž - 1 km dlouhá pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před hotelem, lehátka a slunečníky za poplatek. Pláž je oddělena od hotelu přímořskou pěší promenádou se zákoutími k odpočinku, restauracemi a obchůdky.

Tipy pro správnou volbu - - ideální poloha v centru a přímo u pláže- kvalitní bufetové stravování- patří k nejoblíbenějším hotelům z naší nabídky

Naše tipy pro správnou volbu - - výborná poloha u moře- kvalitní a dobrá kuchyně- vhodné pro všechny věkové kategorie- jeden z nejlepších hotelů z naší nabídky

Mapa

Fotogalerie