Hotel r2 Pajara Beach ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 19 990 Kč

Popis



Ubytování:

Poloha - Velmi pěkný hotel se nachází na jihovýchodním pobřeží cca 1,5 km od střediska Costa Calma a 70 km od letiště. Nejbližší obchůdky jsou vzdáleny cca 30 m, větší obchodní centrum cca 2 km od hotelu.

Vybavení - Vstupní hala s recepcí, výtah, WiFi zdarma v lobby, bary, restaurace; za poplatek internet, půjčovna aut. 3 bazény v hotelové zahradě (jeden se slanou vodou, jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén; lehátka a slunečníky zdarma, osušky za vratný depozit.

Ubytování - Standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, SAT/TV, telefonem a balkonem; za poplatek WiFi a trezor. Na vyžádání a za příplatek pokoj s výhledem na moře a rodinné pokoje až pro 4 osoby.

Sport a zábava - Animační programy pro dospělé a děti, posilovna, víceúčelové hřiště, stolní tenis, aerobic, miniclub (4-12 let); za poplatek tenisové kurty, windsurfingové kurzy, Spa a wellness centrum - krytý bazén, hydromasáže, sauna, pára, masáže, kosmetické procedury.

Pláž - Menší písčitá pláž bez plážového servisu s přístupem po schodech se nachází v zátoce se skálami v blízkosti hotelu. Další veřejné pláže 400 m a 500 m od hotelu, lehátka a slunečníky za poplatek.

Tipy pro správnou volbu - - rodinná dovolená- 3 bazény v krásné zahradě- mezi 2 plážemi- nejžádanější hotel z naší nabídky

Mapa

Fotogalerie