Hotel Puente Real ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 21 909 Kč

Popis


Poloha:

Atraktivní a turisty vyhledávané letovisko s krásnými písčitými plážemi, v němž se kloubí moderní architektura hotelů, restaurací a barů ve čtvrti Torre s širokými možnostmi noční zábavy, změkčena rybářskou čtvrtí La Carihuela, která dává pohled na život místních obyvatel. Podél celého pobřeží vede krásná pěší promenáda s obchůdky, restauracemi a bary, která spojuje Torremolinos se sousední Benalmadenou. Samozřejmostí je bohatá nabídka zábavných a sportovních aktivit včetně aquaparku Aqualand, parku s krokodýly a i představení flamenca. Turistika je zde díky báječným klimatickým podmínkám téměř celoroční. Nachází se v blízkosti. Malagy a transfer z letiště trvá asi 20 minut.


Ubytování:

Poloha - Větší hotelový komplex s příjemnou atmosférou se skládá ze dvou budov a nachází se v klidnější části Playamar v první linii u pláže a dlouhé pobřežní promenády s plážovými restauracemi a bary, cca 2,5 km od centra střediska, cca 1,5 km od obchodního centra San Miguel a cca 5 km od letiště.

Vybavení - Vstupní hala, recepce, výtahy, restaurace, bar u bazénu a na recepci, WiFi v prostoru recepce zdarma; za poplatek internet. 2 bazény s velkou terasou, dětský bazén; lehátka a slunečníky zdarma.

Ubytování - Standardní dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek pro děti jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací (v hlavní sezóně), SAT/TV, telefonem, chladničkou a balkonem; za poplatek trezor.

Sport a zábava - Stolní tenis, miniclub, dětské hřiště, animační programy pro děti a dospělé, diskotéka; za poplatek kulečník, tenisový kurt, nedaleko se nachází golfové hřiště.

Pláž - Pěkná, široká a dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před hotelem, oddělená silnicí a pobřežní promenádou, lehátka a slunečníky za poplatek.

Tipy pro správnou volbu - - umístění v první linii u pláže- většina pokojů s výhledem na moře- doporučujeme pro rodiny s dětmi i starší klienty

Mapa

Fotogalerie