Hotel Papi ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 14 589 Kč

Popis


Poloha:

V poslední době stále oblíbenější místo zejména pro rodiny s dětmi, je vzdálené cca 50 km od Barcelony a chráněné pohořím Montenegre, s několikakilometrovou členitou pláží lemovanou krásnou pobřežní promenádou s ob chůdky, bary a restauracemi. Městem probíhá železniční trať ve směru Blanes - Barcelona. Marineland, který se nachází v sousedním středisku Palafolls, má velké kouzlo zvláště pro děti. Městečko a je ho okolí má co nabídnout i milovníkům historie a procházek. Transfer z letiště trvá cca 50 minut.


Ubytování:

Poloha - Částečně zrenovovaný hotel, vhodný pro rodiny s dětmi, se nachází v první linii přímo u dlouhé promenády s obchody, restauracemi a bary.

Vybavení - Recepce, restaurace, bar, místnost s TV, miniclub, WiFi zdarma na recepci; za poplatek internet (za poplatek), fén na recepci (na vyžádání zdarma). Velký bazén s terasou s lehátky a slunečníky zdarma, menší bazén pro děti, bazének s vířivkou na terase hotelu a bazén s vodními atrakcemi pro děti.

Ubytování - Menší zrenovované pokoje s možností až dvou přistýlek pro děti s vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů na vyžádání na recepci, WC), klimatizací, telefonem, SAT/TV a balkonem; za poplatek trezor, chladnička (dle možnosti).

Sport a zábava - Bazén s vodními atrakcemi pro děti, animační programy pro děti i dospělé; za poplatek kulečník.

Pláž - Více než 5 km dlouhá pláž s hrubozrnným pískem a stupňovitým vstupem do moře se nachází cca 100 m od hotelu (podchodem pod lokální tratí), lehátka a slunečníky za poplatek.

Tipy pro správnou volbu - - umístění nedaleko pláže- velký výběr jídel ve výborné kvalitě- bazén s vodními atrakcemi pro děti - vhodný pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi- patří k nejoblíbenějším hotelům z naší nabídky

Mapa

Fotogalerie