Hotel Melia Lloret de mar *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 2 609 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - rodinný hotel

Výhody nabídky 2 - WiFi zdarma

Středisko - Lloret De Mar

Poloha - Hotel se nachází přibližně 990 od turistického centra, nejbližší nákupní možnosti jsou asi 800 m od hotelu. Bary a restaurace jsou vzdálené asi 400 m, autobusová zastávka 400 m. Letiště Girona (GRO) je asi 29 km od hotelu, letiště v Barceloně (BCN) asi 95 km.

Pláž - Veřejná písčitá pláž Playa de Lloret se nachází asi 1 km od hotelu.

Vybavení - Tento 7-podlažní hotel, naposledy kompletně zrenovovaný v roce 2024, má 200 pokojů. K vybavení hotelu patří recepce, lobby s barem, klimatizace, parkoviště (za poplatek), 3 restaurace a snack bar, WiFi zdarma, 2 bazény a dětský bazének (květen - zaří); lehátka a slunečníky zdarma, bazénový bar.

Ubytování - Pokoj Guest - manželská postel nebo 2 samostatná lůžka. Pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, WiFi, trezorem, minibarem (za poplatek).Pokoj Premium/ Deluxe - stejné vybavení jako pokoj Guest.

Strava - Bez stravySnídaně formou bufetuPolopenze - snídaně a večeře

Sport a zábava - Fitness, animační program pro dospělé s večerní show, animační program pro děti, miniklub, dětské hřiště.Wellness za poplatek.

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * Transfery v destinaci * Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu * 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu * Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace - Cena nezahrnuje povinný turistický poplatek v Katalánsku (platba na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení, orientační cena cca 1 EUR/osoba/den pro hotely 4*, cca 0,50 EUR/osoba/den pro ostatní hotely 3* a jiná ubytovací zařízení a to do max. výše za 7 nocí pobytu); děti do 16 let tuto taxu neplatí. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení.

Mapa

Fotogalerie