Hotel Landmar Costa los Gigantes ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 23 990 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - prostorné pokoje suite až pro 4 osoby

Výhody nabídky 2 - vhodné pro rodiny s dětmi i pro páry

Výhody nabídky 3 - WiFi zdarma

Výhody nabídky 4 - několik bazénů a bazén se skluzavkami

Výhody nabídky 5 - sportovní aktivity

Středisko - Puerto de Santiago

Poloha - Velice pěkný nově zrenovovaný hotelový komplex se nachází na západním pobřeží ostrova, cca 450 m od centra střediska Puerto de Santiago, nejbližší obchody a bary cca 350 m od hotelu; cca 40 km od letiště.

Pláž - Veřejná pláž s tmavým pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází cca 400 m od hotelu, přístup přes silnici, slunečníky a lehátka za poplatek.

Vybavení - Zrenovovaný hotelový komplex nabídne elegantní lobby, 24 hod recepci, několik výtahů, hlavní restauraci Teide – jídlo formou švedských stolů, mezinárodní kuchyně, vegetariánská jídla; restaurace á la carte: mexická, italská kuchyně, grill; v restauracích dostupné židličky a dětské menu; 6 barů, včetně 2 barů u bazénů; ¨několik obchodů (kabelky, hodinky, kanárské výrobky, suvenýry, oblečení), WiFi zdarma v celém hotelu. V areálu se nacházejí 3 velké bazény, dětský bazén se skluzavkou, slunečníky a lehátka u bazénů zdarma, ručníky na deposit.

Ubytování - Suite s výhledem do okolí až pro 4 osoby, prostorný apartmán s jednou ložnicí a odděleným obývacím prostorem (rozkládací pohovka), plně vybavená koupelna (vana, WC, fén), klimatizace, kávovar na kapsle, rychlovarná konvice, SAT/TV, WiFi připojení, trezor (za poplatek), s terasou s výhledem do zahrady.  Za příplatek pokoje Suite s výhledem na moře. Maximální obsazenost Suite až 4 dospělé osoby (2+2, 3+1, 4 osoby). Rodinné pokoje s výhledem na moře (Landi Village, FA4) jsou prostorné apartmány zařízené pro rodiny s dětmi. Nabídnou ložnici oddělenou dveřmi, obývací pokoj (rozkládací pohovka pro 2 osoby), plně vybavená koupelna (župany, pantofle, dětské toaletní potřeby, fén), WiFi zdarma, klimatizace, minibar s uvítacím balíčkem, kávovar na kapsle, rychlovarná konvice, SAT/TV, trezor (za poplatek), s terasou. Maximální obsazenost až 5 osob (typ 2+3). Dětská postýlka pro dítě do 2 let zdarma.

Strava - All inclusive formou bufetu, snídaně (7.30-10.30), večeře (18.30-21.00) formou švedských stolů v hlavní restauraci, oběd (13.00-15.30) formou švedských stolů v restauraci Palapa; show-cooking; příležitostné tematické večeře; svačina v restauraci Palapa (15.30-18.00); snacky v snack baru (10.00-17.00); místní alkoholické a nealkoholické nápoje dle menu ve vyznačených barech (10.00-24.00); Nutno nosit náramky All inclusive.

Sport a zábava - Animační programy pro děti i dospělé; tenisový kurt (vybavení za poplatek); hřiště na volejbal (za poplatek), stolní tenis, minigolf, dětské hřiště, miniclub; za poplatek wellness, posilovna, spinning.

Cena zahrnuje - * leteckou přepravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdů * 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby česky mluvícího delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Mapa

Fotogalerie