Hotel hm Tropical ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 10 389 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - přímo u pláže

Výhody nabídky 2 - dobrá poloha hotelu

Výhody nabídky 3 - WiFi zdarma

Středisko - Playa de Palma

Poloha - Hotel se nachází přímo u písčité pláže přibližně 2 km od města Can Pastilla (Palma asi 14 km). Nákupní možnosti jsou v pěší vzdálenosti od hotelu. Palma Aquarium se nachází asi 500 m od hotelu, Aqualand asi 7 km. Mezinárodní letiště je vzdálené asi 8 km od hotelu.

Pláž - Veřejná písčitá pláž se nachází přímo u hotelu, lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení - Tento 7-podlažní hotel disponuje celkem 205 pokoji. V hotelu se nachází recepce otevřená 24 hodin denně , lobby s barem, 2 výtahy, klimatizace, vyhlídkový bar (otevřeno od 12:00 - 00:00 hodin), parkoviště, restarurace , WiFi je hotelovým hostům k dispozici zdarma, 3 bazény a dětský bazén (slunečníky a lehátka zdarma), bazénový bar.

Ubytování - Pokoj Standard - manželská postel nebo 2 samostatná lůžka. Pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením (vana nebo sprcha, WC, vysoušeč vlasů), klimatizací, trezorem (za poplatek), WiFi.Pokoj Premium má stejné vybavení jako pokoj Standard.

Strava - Bez stravy.Snídaně formou bufetu.Polopenze - včetně snídaně a večeře.

Sport a zábava - Fitness, herna.Za poplatek stolní tenis, kulečník, šipky, tenis (vzdálený 1 km od hotelu), wellness.Golfové hřiště se nachází asi 15 km od hotelu.

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace - Cena nezahrnuje povinný turistický poplatek na Baleárských ostrovech (platba na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení, orientační cena cca 1,1 €/osoba/den pro hotely 1*, 2*, 3*; cca 1,65 €/osoba/den pro hotely 3*+, 4*; cca 2,20 €/osoba/den pro hotely 4*+, 5* dle oficiální kategorie hotelu). Děti do 16 let tuto taxu neplatí.

Mapa

Fotogalerie