Hotel Cordial Mogan Playa ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 16 259 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - vhodné pro páry i rodiny s dětmi 

Výhody nabídky 2 - velice dobře hodnocený hotel

Výhody nabídky 3 - restaurace s Michelinskou hvězdou

Výhody nabídky 4 - hotel je postaven ve stylu vesnice

Středisko - Puerto Mogán

Poloha - Hotel se nachází v jihozápadní části ostrova, přibližně 300m od veřejné písečné pláže "Playa De Mogan" a cca 350m od centra letoviska Puerto de Mogan. Přímo u ubytování najdete nejrůznější obchody a také supermarket. Do nejbližších restaurací a barů se dostanete po cca 300 m. Z hotelu se můžete dostat k následujícím turistickým zajímavostem: Aqualand (cca 23 km), Palmitos Park (cca 30 km), Roque Nublo (cca 39 km) a Soria (cca 28 km). O Vaši mobilitu se během dovolené postarají půjčovna aut a motocyklů a také autobusová zastávka (cca 300 m). Lékařskou pomoc najdete v případě potřeby v nemocnici, která se nachází ve vzdálenosti cca 25 km od hotelu. Letiště Gran Canaria (LPA) je od hotelu vzdáleno cca 55 km.

Pláž - Veřejná písečná pláž pláže "Playa De Mogan" je vzdálena cca 300m od hotelu. Na pláži jsou k dispozici k pronájmu lehátka a slunečníky (za poplatek).

Vybavení - Tento hotel, naposledy částečně zrenovovaný v roce 2020, disponuje celkem 487 pokoji, které se nacházejí v hlavní budově a v 8 vedlejších budovách. K jeho vybavení patří nepřetržitě otevřená recepce, lobby s barem, 8 výtahů, klimatizace, kiosek, parkoviště (zdarma), 4 restaurace a WiFi (zdarma). K venkovnímu vybavení secesně zařízeného hotelu patří 2 bazény se sladkou vodou a samostatný dětský bazének. Lehátka a slunečníky k dispozici u bazénu (zdarma).

Ubytování - Dvoulůžkový/ Superior pokoj Klimatizovaný pokoj o velikosti cca 30 m² je vybaven kachličkami, varnou konvicí (zdarma), minibarem (za poplatek), balkónem, sejfem (za poplatek), kávovarem s kapslemi (zdarma), centrálně řízenou klimatizací a SAT-TV. Standard pokoj Klimatizovaný pokoj o velikosti cca 30 m² je vybaven kachličkami, dětskou postýlkou (zdarma), varnou konvicí (zdarma), minibarem (za poplatek), balkónem nebo terasou, sejfem (za poplatek), kávovarem s kapslemi (zdarma), centrálně řízenou klimatizací a SAT-TV. Rodinný pokoj Klimatizovaný pokoj o velikosti cca 63 m² je vybaven kachličkami, varnou konvicí (zdarma), minibarem (za poplatek), balkónem, sejfem (za poplatek), kávovarem s kapslemi (zdarma), centrálně řízenou klimatizací a SAT-TV. Junior Suite Klimatizovaný pokoj o velikosti cca 39 m² je vybaven rozkládací pohovkou, kachličkami, varnou konvicí (zdarma), minibarem (za poplatek), balkónem, sejfem (za poplatek), kávovarem s kapslemi (zdarma), centrálně řízenou klimatizací a SAT-TV.

Strava - Snídaně a večeře jsou podávány formou švédských stolů (07:30 - 10:30). Za příplatek je možné doobjednat polopenzi plus – snídaně a večere s nápoji v ceně.  

Sport a zábava - K dispozici je stolní tenis (zdarma), šipky (zdarma), kulečník (za poplatek), tenis (za poplatek, přímo u hotelu) a fitness. Na pláži jsou k dispozici k pronájmu lehátka a slunečníky za poplatek a vodní sporty od místních poskytovatelů služeb. Golfové hřiště leží 15 km od hotelu. Půjčovna kol a organizované výlety na kolech (za poplatek). Nabídka wellness: sauna, solárium a masáže )za poplatek)

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * Transfery v destinaci * Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu * 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu * Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Mapa

Fotogalerie