Hotel Caprici ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 16 149 Kč

Popis


Poloha:

V poslední době stále oblíbenější místo zejména pro rodiny s dětmi, je vzdálené cca 50 km od Barcelony a chráněné pohořím Montenegre, s několikakilometrovou členitou pláží lemovanou krásnou pobřežní promenádou s ob chůdky, bary a restauracemi. Městem probíhá železniční trať ve směru Blanes - Barcelona. Marineland, který se nachází v sousedním středisku Palafolls, má velké kouzlo zvláště pro děti. Městečko a je ho okolí má co nabídnout i milovníkům historie a procházek. Transfer z letiště trvá cca 50 minut.


Ubytování:

Poloha - Pěkný samostatně stojící hotel se nachází přímo na pláži v klidnější části střediska na konci krásné pobřežní promenády s restauracemi a obchůdky, cca 15 min pěší chůze od centra. K hotelu je nutno dojít podchodem pod tratí, autobus k hotelu nezajíždí.

Vybavení - Recepce, směnárna, výtahy, restaurace, bar v lobby, bar u bazénu, WiFi zdarma na recepci; za poplatek internet. Terasa s bazénem, brouzdaliště pro děti; lehátka zdarma.

Ubytování - Pěkné standardní pokoje možností až 2 přistýlek pro děti jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), klimatizací, telefonem, SAT/TV a balkonem; za poplatek trezor, WiFi. Na pokoji jsou umístěna dvě široká lůžka pro 2-4 osoby.

Sport a zábava - Posilovna, malé dětské hřiště, miniclub, animační programy; za poplatek kulečník, stolní tenis.

Pláž - Více než 5 km dlouhá pláž s hrubozrnným pískem a stupňovitým vstupem do moře se nachází přímo před hotelem, lehátka a slunečníky za poplatek.

Tipy pro správnou volbu - - umístění přímo na pláži- klidnější prostředí- patří k nejoblíbenějším hotelům z naší nabídky

Mapa

Fotogalerie