Hotel Blue sea Callao Garden ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 13 490 Kč

Popis



Ubytování:

Poloha - Apartmánový komplex ve středomořském stylu je umístěn v udržované zahradě na jihozápadním pobřeží ostrova cca 500 m od střediska Callao Salvaje s obchody a restauracemi a cca 30 km od letiště, zastávka místní dopravy 400 m od hotelu.

Vybavení - Prostorná vstupní hala s recepcí, restaurace, bar u bazénu, WiFi v prostoru recepce zdarma (omezený dosah); za poplatek půjčovna aut a kol. 4 bazény, vyhrazená část pro děti; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Vzhledem k umístění ve svahu a členitosti terénu nedoporučujeme osobám se sníženou pohyblivostí.

Ubytování - Apartmány s možností až 2 přistýlek pro děti mají vlastní příslušenství (koupelna,WC), kuchyňský kout, obývací pokoj, ložnici a balkon nebo terasu; za poplatek trezor, SAT/TV. Za příplatek apartmán Superior se stejným vybavením a s výhledem na bazén nebo bočním výhledem na oceán.

Ubytování - All inclusive zahrnující plnou penzi formou bufetu, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby.

Sport a zábava - Stolní tenis, herna, šipky, squash, vodní pólo, plážový volejbal, dětské hřiště, animační programy pro dospělé a děti; za poplatek tenisový kurt, minigolf.

Pláž - Tmavá písčito-kamenitá pláž se nachází asi 600 m od hotelu, lehátka a slunečníky za poplatek.

Tipy pro správnou volbu - - prostorné apartmány s kuchyňským koutem- klidné prostředí- 4 bazény- nevhodné pro osoby se sníženou pohyblivostí

Mapa

Fotogalerie