Hotel Amaraigua ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 19 389 Kč

Popis


Poloha:

V poslední době stále oblíbenější místo zejména pro rodiny s dětmi, je vzdálené cca 50 km od Barcelony a chráněné pohořím Montenegre, s několikakilometrovou členitou pláží lemovanou krásnou pobřežní promenádou s ob chůdky, bary a restauracemi. Městem probíhá železniční trať ve směru Blanes - Barcelona. Marineland, který se nachází v sousedním středisku Palafolls, má velké kouzlo zvláště pro děti. Městečko a je ho okolí má co nabídnout i milovníkům historie a procházek. Transfer z letiště trvá cca 50 minut.


Ubytování:

Poloha - Menší dvoupatrový hotel s výhodnou polohou přímo na pláži a cca 15 minut chůze od centra střediska po promenádě s obchody, restauracemi a bary (podchodem pod lokální tratí). Hotel je určený pouze pro dospělé osoby (16+).

Vybavení - Recepce, výtah, bar v hotelu i u bazénu, restaurace, TV místnost; za poplatek internet. V hotelové zahradě se nachází menší terasa s bazénem a lehátky zdarma.

Ubytování - Menší pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, telefonem, SAT/TV a balkonem; za poplatek trezor.

Sport a zábava - Posilovna, sauna, animace; za poplatek kulečník.

Pláž - Pěkná, dlouhá pláž s hrubozrnným pískem a stupňovitým vstupem do moře se nachází přímo u hotelu, z hotelové zahrady je přímý vchod na pláž, lehátka a slunečníky za poplatek.

Tipy pro správnou volbu - - umístění přímo na pláži - klimatizace na pokoji- hotel určený pouze pro dospělé osoby (+16 let)

Mapa

Fotogalerie