Hotel Amaragua ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 20 259 Kč

Popis


Poloha:

Atraktivní a turisty vyhledávané letovisko s krásnými písčitými plážemi, v němž se kloubí moderní architektura hotelů, restaurací a barů ve čtvrti Torre s širokými možnostmi noční zábavy, změkčena rybářskou čtvrtí La Carihuela, která dává pohled na život místních obyvatel. Podél celého pobřeží vede krásná pěší promenáda s obchůdky, restauracemi a bary, která spojuje Torremolinos se sousední Benalmadenou. Samozřejmostí je bohatá nabídka zábavných a sportovních aktivit včetně aquaparku Aqualand, parku s krokodýly a i představení flamenca. Turistika je zde díky báječným klimatickým podmínkám téměř celoroční. Nachází se v blízkosti. Malagy a transfer z letiště trvá asi 20 minut.


Ubytování:

Poloha - Pěkný moderní hotelový komplex dvou navzájem propojených budov s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a pěknou zahradou se nachází v klidné části střediska v atraktivní oblasti Carihuela, přímo u pláže a promenády s obchůdky, restauracemi a bary, cca 2 km od obchodního centra a cca 11 km od letiště. Hotel patří k nejlepším z naší nabídky.

Vybavení - Vstupní hala, recepce, restaurace, restaurace à la carte, bar, kavárna, WiFi zdarma; za poplatek internet, kadeřnictví, parkoviště. Velký bazén s terasou na opalování, dětský bazén; lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Ubytování - Prostorné pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, SAT/TV a balkonem; za poplatek minibar, trezor. Většina pokojů má přímý nebo boční výhled na mořskou stranu, část pokojů má výhled do okolí. Na vyžádání a za příplatek propojené pokoj nebo suite.

Sport a zábava - Večery s živou hudbou, relaxační a lázeňské Spa centrum - vnitřní vyhřívaný bazén, jacuzzi, sauna, posilovna; za poplatek masáže a konzultace s odborným lékařem. Asi 5 km od hotelu se nachází golfové hřiště.

Pláž - Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu, lehátka a slunečníky za poplatek.

Tipy pro správnou volbu - - v klidnější oblasti a přímo u pláže - většina pokojů s výhledem na mořskou stranu  - lázeňské centrum - doporučujeme i pro náročnější klienty- hotel patří k nejlepším z naší nabídky

Mapa

Fotogalerie